Од денес, нов лист во мојов живот!

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Пишете колку пати сте го завртиле листот, и колку страници се содржи вашата енциклопедија?
Мене ова често ми се случува:)
Еве денес, завртив нов лист и многу се чувствувам подобро:)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мене уште ми трае првиот лист. како тоа вртите нови листови? образложете -))

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
само еднаш ми се случи и жестоко и силно ја завртив таа страница, од тогаш ми е подобро... мислам дека е време за нова!

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
мене уште ми трае првиот лист. како тоа вртите нови листови? образложете -))
Момент на освестување, трескање на главата од зид!
Што правам јас...
Треба да сум срќен/на!
Мислам дека треба тоа да го сменам кај мене...
Повеќе не се нервирам!
Тој не заслужува мое внимание...
Од утре не пушам!
Итн итн

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Си ветив дека годинава ќе свртам нова страница, затоа што старата, од минатата година би сакал да ја скинам и да ја фрлам едноставно. Иако најчесто не е така лесно како што изгледа, со помош од правите пријатели и луѓето на кои им значиш можеш да ја свртиш страницата.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ехе многу пати имам свртено нов лист ама некоја промаја ми дуват во глава и секогаш го враќат стариот лист и пак по старо
Не пушам .... не прам ова не прам она ама џабе

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Порано си терав цело време едно исто..Но овој последен период,вртам нов лист или повеќе страни... Од многу работи што порано ги правев сега се откажувам...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Вртам нов лист, но старите остануваат... го вртам само за да продолжи да се испишува мојата приказна- мојот живот.

С

Сатори

Гостин
~*~

Пишете колку пати сте го завртиле листот, и колку страници се содржи вашата енциклопедија?
Мене ова често ми се случува:)
Еве денес, завртив нов лист и многу се чувствувам подобро:)
Најнормална работа на светот ми е да свртам нова страница, старата веќе сум ја испишала.
Делумно ми успева затоа што обожавам промени, аналогно на тоа сакам да вртам нови страници.
Обично тоа го правам на датуми кои ми се битни, поточно, секоја година на 26 мај!
:plet:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Безброј пати! И џабе! Секогаш си почнував пак по старото! Мислам сега е крајно време да се потрудам успешно да го постигнам тоа што сум го напишала на новата страница! И тоа сега како почеток на новата година... Морам бе морам!!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ја изгледа дека на компјутер запишувам, немам страници, и коа ќе решам нов фајл да отворам, отварам! Ама после некое време наеднаш ќе снема струја без да приметам, и така фајловите ми се бришат и искача дека све ист документ пишувам. И затоа секогаш кога ќе решам да свртам страница не ми успева.

Некогаш дури и заборавам каде сум го снимил последниот фајл, или заборавам дека сум отворил нов, па си пишувам во стариот.

:tapp: Вртење нов лист е за луѓе, не за бескичмењаци као мене! Благодарам на вниманието... :salut:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Момент на освестување, трескање на главата од зид!
Што правам јас...
Треба да сум срќен/на!
Мислам дека треба тоа да го сменам кај мене...
Повеќе не се нервирам!
Тој не заслужува мое внимание...
Од утре не пушам!
Итн итн
нц, нишо. океј ми е сеа за сеа, сум немал потреба да сменам страница. сакам како што е сега.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Chapter Four ми е пишано, пошто на денот коа го сменив титлот, свртив нов лист, и ми беше 4ти пат да го правам тоа.

Конечно го погодив. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
НЕ многу.... Можеби десетина страни (5 листа) имам свртено севкупно досега. Слабо “пишувам’’ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom