Одмазда за неверство?!

Член од
21 јули 2007
Мислења
56
Поени од реакции
0
Najcesto ne si go trosam vremeto za smisluvanje odmazdi i zagovori.Koga ja prekinuvam vrskata kazuvam se sto imam okolu toa bez da krijam nesto ili da se stegam i posle si prodolzuvam ponatamu se ostanuva minato.
 

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
ииии на темава не е одговорено 1 пол година:vozbud:
ај јас да одговорам

Никогаш не сум изневерила, ниту сум била изневерена (колку што знам). Партнерот со кој сум сега добро го познавам и ми се чини дека веднаш би го проценила доколку ме изневери.
А одмазда, незнам, ама познавајќи се себе не би рекла, ќе се повлечам веројатно и ќе гледам да го заборавам, одмаздада не е решение, тоа е само продлабочување на болката
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.694
Поени од реакции
13.332
Нема послатка одмазда кон бившата (која сум ја откачил поради неверство) од сопствениот успех и неговото истакнување пред неа.
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Видовме каква беше разврската околу бракот на Роман Абрамович.Сега неговата бивша сопруга за одмазда го купува "Арсенал" и изјавила дека последните години од бракот со Роман и биле здодевни во секој поглед па дури и во кревет , па сега планирала да го поправи тоа.

Како вие би се одмаздиле за неверство?
Горенаведениот пример е типичен израз на женската суета и повредена психа, која што се манифестира со покажување на некаква ,,супериорност" во случајов со купувањето на Арсенал... На местото на оваа жена, јас би била навистина засрамена затоа што цела година сум живеела со човек кој не ме задоволувал духовно и сексуално и дефинитивно не би се фалела со тоа сакајќи да го оцрнам името на поранешниот сопруг.Како и да е, одмазда не почитувам ниту практикувам... Да преземам некои посебни и планирани мерки за да загорчам нечиј живот не би, но дефинитивно тој човек кој ми згрешил во минатото, престанува да егзистира за мене... Мртов е и во фаза на хибернација до крајот на нашите животи.
 

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
не би сакала да размислувам за неверство,тоа не би можела да го преболам и познавајки се би се одмаздила некако,на некој начин,би ми било полесно да го повредам оној што ме повредил.
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Nema da baram nekoj poseben nacin za odmazda, ke go ostavam i nema da mu kazam zosto go ostavam. Ako mu znacam barem malku toa sto ke go ostavam bez objasnuvanje ke bide najgolema odmazda.
 
Член од
18 февруари 2009
Мислења
89
Поени од реакции
1
ubi ja kuckata ne bukvalno ama sredi gi site nejzini drugarki da poludi ona ne ti
 
Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Треба да се признае дека одмаздата е најслатка!!Свесно или подсвесно,секој ја посакува.
Aj agri!!!!site tuka neshto kao abe ne pagjam na toa nivo, ama se dodeka ne se najdam vo taa situacija (nedaj Boze). Mozebi nema da go napravam, ama zelbata e covecka i prirodna.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom