Одбојка

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
pozdrav do site ljubiteli na odbojkata
dali nekoj se secava na
jugohrom jegunovce(tetovo)
sto praveja na vremeto

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
makedonia gio
panov ce go napusti viceprvakot!!

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Стандардниот првотимец Горан Панов, еден од најзаслужните за освоеното второ место во годинашното првенство, незадоволен од својот статус во клубот, не ја отфрла можноста да направи трансфер ова лето во некоја друга одбојкарска лига во државава.
- Доколку не ми се подобрат финансиските услови, имам намера да ја напуштам Македонија Џио. Веќе имам понуди со многу поповолни услови од некои екипи од нашата република. Дванаесет години како играм за екипата и мислам дека заслужувам подобар статус. Доста беше играње на пријателска база и на слатки зборови - вели незадоволниот Панов.
[/FONT]

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Potato напиша:
Mhm, problemi...

Kapitenot na reprezentacijata ( sto devojkata ( pretpostavuvam ) go spomena vo prethodniot post ) ima nezgodna povreda na kolenoto, da se nadevame deka nema premnogu da go izvadi od kolosek.

Vuk Karanovic seuste nema dojdeno, a spored toa sto go slusnavme nema trenirano cel juni. NE znam koga mu e ispitot, no ako ne dojde vo brzo veme, ne veruvam deka ke uspee da se vrati vo forma ( ne deka ako dojde ke uspee, no ... )
Баш чера се видех со него, нема веза, нема никаква повреда на коленото, се е у ред со него..А за Вук кажа оти сега ќе почнал да иде на тренизни...

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
^Cutie^ напиша:
Баш чера се видех со него, нема веза, нема никаква повреда на коленото, се е у ред со него..А за Вук кажа оти сега ќе почнал да иде на тренизни...
Vuk deneska imase ispit, zatava ne doagase.

A si go povredil kolenoto igraejki fudbal ;)

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Potato напиша:
Vuk deneska imase ispit, zatava ne doagase.

A si go povredil kolenoto igraejki fudbal ;)
Еми јас го питах, он кажа оти немал никаква повреда, а как шо се сеќавам сега таа недела има играано само одбојка и кошарка (со мене)...:tapp: нема веза как и да е саа се е ок... :):):smir:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
BRAVO ACKO, SITE SME SO TEBE.

Член од
2 мај 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Potato напиша:
Р. Николов - Strumica
Д. Тодоров - Strumica
А. Николов - Strumica
С. Данаилов - Strumica
Ѓ. Ѓорѓиев - Strumica
Д. Стојчев - STrumica
В. Милев - Strumica
А. Ричлиев - Strumica
А. Љафтов -Strumica
И. Андонов - Probistip
В. Карановиќ - Skopje, no ima kuka vo Strumica.
М. Миленкоски - Skopje
Р. Балџиев - Strumica
Н. Ѓорѓиев - Strumica
Д. Раевиќ - Prilep
В. Јовески - Prilep
Р. Макрески - Prilep
М. Колески - Prilep

Eve od kade se igracite. Plus dvajcata treneri se od Strumica.
Аце тај ли е конечнио список на играчи?
Поздрав

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Сега младинската репрезантација ако не направи нешто право одам се фрлам некаде!!!

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ej, de popoleka od dek si ti ? :)

Deneska treba da dojde taj za koj ti vikas oti nema veza od odbojka, ke vidame so ke pokaze :)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Не ми е тоа муабетот!!!Не е фер спрема другите!!Типчето иде на еден на тренинг на репрезентацијата,а некој други ѓќе рмбат за кој!!!!Да е жив и здрав татко му!!!! мое мислење нели???

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Vecer od 8 saatot trgnuvame. Dobar e be Vuk, ne govorejte taka na coveko, so za**avane padna na rucoko :)

Член од
2 мај 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Абе бива го детто има нешто (Вук)...
Ама Аце ка била бе таа работа: дента неколко саата пред да одате му кажале на Дени оти ти ке одаш на негово место, кој ви играја либеро бе човек???

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Ц Ц Ц!!Тва на детто шо му го направии на ништо не личе...Кој ќе им либеро не знам!!!Мош ацо или лафата!!!!

Ама важно тепааме 3:1!!

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Да да...А утре играат во 1:30...Тф (или Никола Ѓорѓиев) треба да ми пише како се завршиле...

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Тепааме на Романија!!!Саа у полуфинале со Црна Гора!!!А другата двојка е Бугарија-Турција!!!Имат реални шанси да го освоот!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom