Огромна победа за МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување
Член од
4 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
1
Bobi izvini vaka ne seri , so cel mozok sporeduvas Izrael so nas ????

Toa e tvojot argument na koj ja zasnivas tezata ???

Ti si nedoveten izgleda mi ako stvarno verues u toa

Член од
17 јуни 2007
Мислења
37
Поени од реакции
1
Но, повротувам само доколку САД се навистина решени безрезервно да не поддржат
Ова моево е само под претпоставка, и не не споредувам со Израел, но само велам во кој случај е голема победа, доколку не е така кажав што мислам. А доколку некој овде не може да ги дочита или разбере постовите, тоа е негов проблем, а од друга страна цело време овде јадат гомна дека по секоја цена мора да влеземе во НАТО, т.е. батали име, идентитет, батали се.
Ако се сеќавате?
Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа
Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа, Европа

Член од
4 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
1
oooooooooooo tupco i svazilend da se vikavme pak isto ti se faka nema vrska ni ime ni nisto

Член од
14 февруари 2008
Мислења
31
Поени од реакции
0
ajde bobi kazi mi ti na mene FAKTI od pred2000god. koj bil togas da e sega pa da ni potvrdi deka aleksandar e nas znaes li kolku vojni preselbi siluvanja(na nasite pra pra pra babi) pominale od togas pa do sega na ovaa teritorija i ako ova e pobeda .....................jas sum Dedo Mraz

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ajde bobi kazi mi ti na mene FAKTI od pred2000god. koj bil togas da e sega pa da ni potvrdi deka aleksandar e nas znaes li kolku vojni preselbi siluvanja(na nasite pra pra pra babi) pominale od togas pa do sega na ovaa teritorija i ako ova e pobeda .....................jas sum Dedo Mraz
Здраво Дедо Мраз.Како си добар?

BC

Член од
24 декември 2007
Мислења
94
Поени од реакции
2
Само едно нешто ште ви кажа. Б'лгарија преди да влезе в НАТО, п'к и в ЕС имаше с'штата истерија като при вас. Много хора казваха, не ни трјабва нито НАТО, нито ЕС, ето вижте Швејцарија, вижте този или онзи... Само за миналата година в Б'лгарија има над 6 милиарда евро чуждестранни инвестиции. Не знам какво ште правите, но по-добре помислете хубаво. Знам, че сега нјакои простаци сигурно ште ме напсуват, но този мој постинг е за по-интелигентната част от форума, които ште го разберат.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Само едно нешто ште ви кажа. Б'лгарија преди да влезе в НАТО, п'к и в ЕС имаше с'штата истерија като при вас. Много хора казваха, не ни трјабва нито НАТО, нито ЕС, ето вижте Швејцарија, вижте този или онзи... Само за миналата година в Б'лгарија има над 6 милиарда евро чуждестранни инвестиции. Не знам какво ште правите, но по-добре помислете хубаво. Знам, че сега нјакои простаци сигурно ште ме напсуват, но този мој постинг е за по-интелигентната част от форума, които ште го разберат.
Што бе дојде овде памет да солиш:drk:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не се работи за стабилноста на границите на Македонија. Ние не бараме влез во НАТО за да не бранат од Осама или од Русите или од вонземјаните. Мораме да го имаме НАТО кој што е предворје на ЕУ. Мене така ми кажаа некои чичковци, мислам дека се во право. :zid:
Шо правеа некои анкети,прашалници пред некој ден,рекоа дека по некои нови статути , не морало да се биде членка на НАТО за влез у ЕУ.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Шо правеа некои анкети,прашалници пред некој ден,рекоа дека по некои нови статути , не морало да се биде членка на НАТО за влез у ЕУ.
Да,колку да се пролонгира 17 годишната агонија и да им се ланчаат мадињата на педофилите од Брисел.Финска мислам не беше НАТО членка па е во ЕУ.Абе се е можно само доколку се викаме поинаку,ќе ни ветат и по една планина на Месечината.:toe:

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Да,колку да се пролонгира 17 годишната агонија и да им се ланчаат мадињата на педофилите од Брисел.Финска мислам не беше НАТО членка па е во ЕУ.Абе се е можно само доколку се викаме поинаку,ќе ни ветат и по една планина на Месечината.:toe:
ИРСКА (каде што бев летоска, многу убава земја и народ, ама не поубава од МАКЕДОНИЈА :) хе хе), Е ЧЛЕНКА НА ЕУ, 3 ПО ВИСИНА НА ЖИВОТНИОТ СТАНДАРД И БДП ВО ЕУ, А НЕ Е ЧЛЕНКА НА НАТО!!!

ИРСКА ИМАШЕ ПРОБЛЕМ СО СВОЕТО УСТАВНО ИМЕ СО В.БРИТАНИЈА (ПОДРЖУВАЧИ НА грко-циганите) ПА ПО 48 ГОДИНИ СПОР, СЕ ИЗБОРИ И ВО СВЕТОТ ДЕНЕСКА Е ПОД СВОЕТО УСТАВНО ИМЕ, Repbulic of Ireland (Poblacht n'Eirean - на келтски) КОЕ ГО КОРИСТИ НА СВЕТСКИ СПОРТСКИ КУЛТУРНИ И ДРУГИ МАНИФЕСТАЦИИ КАДЕ ШТО УЧЕСТВУВА И В.БРИТАНИЈА (КОЈА ЈА ПОСЕДУВА СЕВЕРНА ИРСКА), А БИЛАТЕРАЛНО И МЕЃУНАРОДНО СО СИТЕ ДРУГИ ЗЕМЈИ, Е ОСЛОВУВАНА ПОД СВОЕТО ИСТОРИСКО ИМЕ - ИРСКА - IRELAND.

И да не заборавиме Ирска е една од најразвиените европски земји, со 8,60 евра најниска заработувачка од час, и 1250 евра на месец, и 26,580 евра БДП по глава на жител!

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
NATO, NATO moe zlato bas bi sakal jas .............

Член од
1 август 2007
Мислења
153
Поени од реакции
10
Само за миналата година в Б'лгарија има над 6 милиарда евро чуждестранни инвестиции.
6 милиарди евро влезнае во Бугариjа за да се изпере, 12 милиарди излезнае за енергиjа, храна, домашна опрема (на кредит), ..... и изпрани пари!
И балансот е : минус 6 милиарди!
Добро постижение за 6 милиони бугари - секоj бугарин по 1000 евро да има долг само за една година!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
И Аврстија е во ЕУ, а не е во НАТО!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Па нели сите се утепуваат од зборење дека НАТО е прво,па после ЕУ,а сега испаѓа дека има Земји којшто не се членки на НАТО а се на ЕУ..:jaj:

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Па нели сите се утепуваат од зборење дека НАТО е прво,па после ЕУ,а сега испаѓа дека има Земји којшто не се членки на НАТО а се на ЕУ..:jaj:
E za nas ni eden postoecki sablon ne vazi.

Kajgana Shop

На врв Bottom