Здраво Дедо Мраз.Како си добар?ajde bobi kazi mi ti na mene FAKTI od pred2000god. koj bil togas da e sega pa da ni potvrdi deka aleksandar e nas znaes li kolku vojni preselbi siluvanja(na nasite pra pra pra babi) pominale od togas pa do sega na ovaa teritorija i ako ova e pobeda .....................jas sum Dedo Mraz
Што бе дојде овде памет да солишСамо едно нешто ште ви кажа. Б'лгарија преди да влезе в НАТО, п'к и в ЕС имаше с'штата истерија като при вас. Много хора казваха, не ни трјабва нито НАТО, нито ЕС, ето вижте Швејцарија, вижте този или онзи... Само за миналата година в Б'лгарија има над 6 милиарда евро чуждестранни инвестиции. Не знам какво ште правите, но по-добре помислете хубаво. Знам, че сега нјакои простаци сигурно ште ме напсуват, но този мој постинг е за по-интелигентната част от форума, които ште го разберат.
Шо правеа некои анкети,прашалници пред некој ден,рекоа дека по некои нови статути , не морало да се биде членка на НАТО за влез у ЕУ.Не се работи за стабилноста на границите на Македонија. Ние не бараме влез во НАТО за да не бранат од Осама или од Русите или од вонземјаните. Мораме да го имаме НАТО кој што е предворје на ЕУ. Мене така ми кажаа некои чичковци, мислам дека се во право. :zid:
Да,колку да се пролонгира 17 годишната агонија и да им се ланчаат мадињата на педофилите од Брисел.Финска мислам не беше НАТО членка па е во ЕУ.Абе се е можно само доколку се викаме поинаку,ќе ни ветат и по една планина на Месечината.Шо правеа некои анкети,прашалници пред некој ден,рекоа дека по некои нови статути , не морало да се биде членка на НАТО за влез у ЕУ.
ИРСКА (каде што бев летоска, многу убава земја и народ, ама не поубава од МАКЕДОНИЈА хе хе), Е ЧЛЕНКА НА ЕУ, 3 ПО ВИСИНА НА ЖИВОТНИОТ СТАНДАРД И БДП ВО ЕУ, А НЕ Е ЧЛЕНКА НА НАТО!!!Да,колку да се пролонгира 17 годишната агонија и да им се ланчаат мадињата на педофилите од Брисел.Финска мислам не беше НАТО членка па е во ЕУ.Абе се е можно само доколку се викаме поинаку,ќе ни ветат и по една планина на Месечината.
6 милиарди евро влезнае во Бугариjа за да се изпере, 12 милиарди излезнае за енергиjа, храна, домашна опрема (на кредит), ..... и изпрани пари!Само за миналата година в Б'лгарија има над 6 милиарда евро чуждестранни инвестиции.
E za nas ni eden postoecki sablon ne vazi.Па нели сите се утепуваат од зборење дека НАТО е прво,па после ЕУ,а сега испаѓа дека има Земји којшто не се членки на НАТО а се на ЕУ..:jaj: