Ограда од 1.000.000 евра

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
Марк Цукенберг must be very #влијателен.

Мојот прв коментар.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 16:08 ---
Ќутиме сите коа дојдовме до ситуација да бидеме зависни од власта. Затоа утре на избори пак сите ко пиончиња ќе си гласате, ако не татко мајка ќе лета од работа и ќе останете на улица. Се повеќе луѓе ќе стануваат зависни и ќе си ќутат,и ќе не ебат.
Постот кој ме испровоцира.

Не почнав прва ;)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Од ограда до идентитет. :facepalm:
Кој ли партиски морон треба да бидеш за да видиш линк помегу двете.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
Колку ли треба да бидеш сексуално загрозен (читај, ружен ко трета смена у Железара) за да се занимаваш со невиноста на партнерките.... кои само посакуваш да ги имаш?

Грујо е крив. Не средно за сите. По една девица за сите треба.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Те молам. Што бидна со овој, кажи ни во кратки црти ;)
Се врати таму каде што и припаѓа, каде беше неправедно исфрлен.
И тој беше еден од неколкумината што имаа муда од ВМРО јавно да изјават дека e против промени во уставот:
http://www.youtube.com/results?search_query=filip+petrovski+2001&oq=filip+petrovski+2001&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube-psuggest.3...2067.2952.0.3533.5.5.0.0.0.0.115.522.1j4.5.0...0.0.

Ако мислиш дека ова што го напиша е точно, тогаш не си знаел ништо за партијата во која се зачленуваш. :) Сите што ги наброја беа таму, повлекувањето на Милошовски е плус, барем според мене.
Се повлече од МНР затоа што доколу се прават договори со Грција за промена на името треба да го стави својот потпис на тие договори и главен одговорник ако не успееме во преговорите, а тоа кај и да е ќе се случи.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
Се врати таму каде што и припаѓа, каде беше неправедно исфрлен.
И тој беше еден од неколкумината што имаа муда од ВМРО јавно да изјават дека e против промени во уставот:
http://www.youtube.com/results?search_query=filip petrovski 2001&oq=filip petrovski 2001&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube-psuggest.3...2067.2952.0.3533.5.5.0.0.0.0.115.522.1j4.5.0...0.0.

Се повлече од МНР затоа што доколу се прават договори со Грција за промена на името треба да го стави својот потпис на тие договори и главен одговорник ако не успееме во преговорите, а тоа кај и да е ќе се случи.

Јас тоа го викам ,,Леси се врати кучи,,.
Проблемот е со некои ликови кои се преценуваат, а во историјата на оваа партија повеќе ги има такви. На крајот сфаќаат дека сами за таков не ги бива, и се враќаат. Секако, не можат сите.

И башка, зошто воопшто превземал одговорност да преговара, ако не е способен за истото?

Убаво викам. Оваа држава нема традиција на владеење. Сите овие (од прв до последен) учат каква одговорност е тоа.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Баш обратното, ама ептен сме офтопик. Оградата секако е прескапа и со нереална цена.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
Инаку линкот е од Вест. Има некој ,официјален, линк?

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Јас тоа го викам ,,Леси се врати кучи,,.
Проблемот е со некои ликови кои се преценуваат, а во историјата на оваа партија повеќе ги има такви. На крајот сфаќаат дека сами за таков не ги бива, и се враќаат. Секако, не можат сите.

И башка, зошто воопшто превземал одговорност да преговара, ако не е способен за истото?

Убаво викам. Оваа држава нема традиција на владеење. Сите овие (од прв до последен) учат каква одговорност е тоа.
Пума најискрено 2 чисти немаш, без навреда, "Леси се врати кучи" ?
Беше неправедно избркан да се направи пат за некој други и зашто Филип не лижеше газот на албанците туку си кажуваше се реално и вистинито. Не го бива, ма немој да ме јебеш бе од 90 % од индијацните на власт е подобар, туку ти виде Латас што е зборувал на вести за него и ајде.

Толку од мене ептен забегавме од една ограда

V

Vollstandig

Гостин
Абе камо да беше само до оградите, уште 15 не една да се прави. Али ако е муабетот за перење пари, тогаш некој има гаден садомазохистички и нарцисоиден мозок. Со истите тие пари, доколку се обновеше Македонски Железници со некој нов воз, место 1 милион нека идат 10 милиони.Возот нека кошта 5, 5 нека ги стави некој во џеб, ич не се секирам, ама знам барем дека нешто сум искористил. Што корист имам јас или цел свет од трите врби во вардар, од оградата, од коњите, од лавовите од сите глупости? Истите пари да беа пренаменети за граѓаните истовремено и политичарите ќе имаа некоја корист. Јас сум тој што ќе викаше ако купиле возови од 5 милиони евра уште 5 да си пикнат во џеб...
Секојдневно се возам со тие возови, и последна мисла коа слегуваш е “Фала курцу жив и здрав стигнав и имаше празно место што не е извалкано и џамот можеше да се затвори/отвори“.

PurplePuma сепак, сака идентитетот да и остани, а позната е македонија по старовремските возови,сигурно нема да се согласи со мојот пост.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Пумата си ја оствари целта, ве сврте сите на нејзина воденица.Проверена тактикта, браво.
BTW, толку ли сте богати бре вие во МКД за да се расфрлате пари за вакви глупости?
o_O

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
Абе камо да беше само до оградите, уште 15 не една да се прави. Али ако е муабетот за перење пари, тогаш некој има гаден садомазохистички и нарцисоиден мозок. Со истите тие пари, доколку се обновеше Македонски Железници со некој нов воз, место 1 милион нека идат 10 милиони.Возот нека кошта 5, 5 нека ги стави некој во џеб, ич не се секирам, ама знам барем дека нешто сум искористил. Што корист имам јас или цел свет од трите врби во вардар, од оградата, од коњите, од лавовите од сите глупости? Истите пари да беа пренаменети за граѓаните истовремено и политичарите ќе имаа некоја корист. Јас сум тој што ќе викаше ако купиле возови од 5 милиони евра уште 5 да си пикнат во џеб...
Секојдневно се возам со тие возови, и последна мисла коа слегуваш е “Фала курцу жив и здрав стигнав и имаше празно место што не е извалкано и џамот можеше да се затвори/отвори“.

PurplePuma сепак, сака идентитетот да и остани, а позната е македонија по старовремските возови,сигурно нема да се согласи со мојот пост.
Глеаш само за себе си мислиш - секој ден се возиш со возови. Јас во Македонија вкупно 2 пати се имам возено со воз, немам потреба од истиот. А како што гледам, нели ќе се обновуваше Железничка, грешам ли? Тоа е твоја ,,бранша,, потсети ме. Веста не ми беше од посебно значење лично, не и обрнав внимание.

Инаку, во глобала се согласувам. Наместо бикови, шмизли, коњи, требаше возови. Но Порта, Александар, Музеј, Театар треба(ше) да има. Затоа реков дека ми е поделено мислењето околу проектот.
И да, идентитетот ми е поважен, од што и да наброиш. Макар и пешки по шини да си трчал.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 16:45 ---
Пума најискрено 2 чисти немаш, без навреда, "Леси се врати кучи" ?
Беше неправедно избркан да се направи пат за некој други и зашто Филип не лижеше газот на албанците туку си кажуваше се реално и вистинито. Не го бива, ма немој да ме јебеш бе од 90 % од индијацните на власт е подобар, туку ти виде Латас што е зборувал на вести за него и ајде.

Толку од мене ептен забегавме од една ограда

Латас не го гледам. Мој заклучок врз база на неговите ,,леле колку сум јак,, муабети пред избори. На избори доби... ништо.
Да во право си, надвор од тема сме :) Не сум обожавател на ликот и делото на Филип Петровски, што да се прави :)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Глеаш само за себе си мислиш - секој ден се возиш со возови. Јас во Македонија вкупно 2 пати се имам возено со воз, немам потреба од истиот. А како што гледам, нели ќе се обновуваше Железничка, грешам ли? Тоа е твоја ,,бранша,, потсети ме. Веста не ми беше од посебно значење лично, не и обрнав внимание.

Латас не го гледам. Мој заклучок врз база на неговите ,,леле колку сум јак,, муабети пред избори. На избори доби... ништо.
Да во право си, надвор од тема сме :) Не сум обожавател на ликот и делото на Филип Петровски, што да се прави :)
1 болд. Од таквите како тебе ми се гади, се возела 2 пати во воз и баш те брига не ти треба, на другите не е битно ако сакат и не излетат од тие шини баш ме брига јас не се возам со воз јас нема да бидам во тој воз, кој ги ебе нив.
2 болд. Ова требаше да значи дека јас сум фан на Филип и собата ми е излепена со постери од него па пристрасно пишувам ?Не, не сум фан на Филип само сум реален и не пишувам и реплицирам за некој работи кој само сум наслушнал.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
1 болд. Од таквите како тебе ми се гади, се возела 2 пати во воз и баш те брига не ти треба, на другите не е битно ако сакат и не излетат од тие шини баш ме брига јас не се возам со воз јас нема да бидам во тој воз, кој ги ебе нив.
2 болд. Ова требаше да значи дека јас сум фан на Филип и собата ми е излепена со постери од него па пристрасно пишувам ?Не, не сум фан на Филип само сум реален и не пишувам и реплицирам за некој работи кој само сум наслушнал.
Не е вистина дека ,,баш ме боли брига,,. Ако само не ми кажеш што се случува со Водовод и Канализации во Железара или што се случува со Макстил, или со честоста на автобусот број 26, со немањето аптека 24 саати што работи во Железара, исто така, и мене ќе ми се згади од тебе.

Можеш или не можеш да го најдеш тоа што го побарав?

Не, не требаше да значи дека си негов фан. Јас не сум фан на ниту еден политичар. Ама дефинитивно сум хејтер на голем дел од нив. За разлика од Филипчета, јас не зборам едно, а правам друго. И мразам луѓе што цмиздрат.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Не е вистина дека ,,баш ме боли брига,,. Ако само не ми кажеш што се случува со Водовод и Канализации во Железара или што се случува со Макстил, или со честоста на автобусот број 26, со немањето аптека 24 саати што работи во Железара, исто така, и мене ќе ми се згади од тебе.
Мене ми е битен идентитетот, такви небитни работи не ме интересираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom