Овошје

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
omileno ovosje mi se musmuli a inaku jadam sekakov vid na ovosje

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Обожавам овошје. Се случувало и по цели денови тоа да ми биде храна. Не можам да функционирам ако во денот 2 пати најмалку не конзумирам овошје. Ги јадам речиси сите видови овошје, но најомилени ми се праските.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Обожавам овошје па не би можела да издвојам некое што посебно ми се допаѓа. Секое утро јадам овошје, тоа ми е всушност и доручек. И задолжително еднаш неделно цел ден конзумирам овошје за да се прочисти организмот.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Па неам некое омилено овошје,сакам јагоди и цреши многу,сакам праски ама само од тие мазните и тоа тврди....Јадам и кајсии,а и ананасот ми прави кејф...Ич не го сакам грејпфрутот...

Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
Нема ден без овошје, сакам се (само диња не јадам) а најмногу јагоди -мљац,мљац....ги обожавам...и зелени јаболка...и праски...и лубеница...и кајсии...

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Последниве 2 месеца многу јадам...скоро се, ама во добра ладна лубеница и во грозје се давам

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Немам баш омилено ама најчесто јадам банани.Во лето обожавам дињи и лубеници.Исто сакам и јаболка,портокали,грозје.Скоро сите овошја ги јадам во основа.

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Skoro se jadam od ovoshje, obozavam, a najmnogu sakam praski, lubenici, i kiseli jabolki

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
овошјееее моето најомилено јадење.јас неможам да го поминам денот а да не каснам било какво овошје.сакам јагоди,праски(голи),цреши,јаболка(златен делишес),диња,лубеница,мушмули,банани,грозје,сливи,кајсии,портокали,лимон...
а најомилено овошје ми е праската ама голи праски и исклучиво да бидат тврди.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Многу сакам овошје, у последно време си правам овошна салата. А најомилено овошје ми е праската и киселите јаболки.

Kajgana Shop

На врв Bottom