Облека за Матура [за момци]

H

HoT IcE

Гостин
Начекав попуст во еден бутик од 80%. Панталони ко на сликава погоре, лнени се, ги купив за 190 денари, последен број и моја среќа беше, црни се, сега по нив ќе го кројам и нагоре стајлингот за матура, ќе видиме што како.

П

Пепси_

Гостин
Начекав попуст во еден бутик од 80%. Панталони ко на сликава погоре, лнени се, ги купив за 190 денари, последен број и моја среќа беше, црни се, сега по нив ќе го кројам и нагоре стајлингот за матура, ќе видиме што како.
190 denara dafaq ??? you lucky bastard :eek: ako si vo moznost stavi slika da vidime sto materijal se i boja....

H

HoT IcE

Гостин
Се извинувам поради лошиот квалитет на сликите, ама сликано е со моб онака на брзинка.
DSC00011.JPG DSC00012.JPG DSC00013.JPG

Attachments

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Планирам нешто во овој стил за матура ...
Па ај ако може да ми препорачате некои убави бутици во Скопјево кај што може да се најде некој ваков тип на сако спортско или комплет облека за матура

Attachments

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
А во Берово ќе одите така на неколку вечери сите заедно?
Ние разгледуваме понуди од агенции, за во Бугарија да одиме, на златните песоци.
За малце ќе одааме за Бугарија... :D

Си купи ли бе btw? xD

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Многу е глупо шо нашиве матуранти одат да купуват облека за матура во Солун или Софија, као демек којзнае шо завршиле средно школо па ќе одат преку свет да купат облека, или демек кај нас нема салам бутик за да си купиш облека, и шо е најјако одат у солун купуват скап костум, не само шо ќе го платат поскаппо и ќе го облечат еднаш во животот туку на матурската ќе има уште 3-4 исти комбинации купени во мк по поефтина цена

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Еден совет... зедов тегет боја панталони, каква кошула би одговарала со лептир машна и со можност да не купувам сако?

Член од
1 октомври 2012
Мислења
401
Поени од реакции
307
Еден совет... зедов тегет боја панталони, каква кошула би одговарала со лептир машна и со можност да не купувам сако?
темно тегет на се иде ... :D
Се шалам, со бела не можеп да згрешеш

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Што им е на сите со ова лептир машнава...

Вторава слика е слично на тоа што ќе го носам на апсолвентска, само со многу повеќе црвено на машната, и ми фали уште кошула да најдам ваква иста боја, ако знае некој нека помогне зашто имам само 2 дена да ја најдам. Исто како и на првата слика, кошулата од десно.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Ја лепо фино си зедов панталони нешо мегу тегет и црно некаква боја класични се,едни кондури онака спортско -класични многу елегантни,една кошула сива со црни риги и едно сако некако како незнам каква боја да ја опишам меѓу сиво и сино нешто како маслинесто .....и секако оти не сакам лептири и таму какви ти знам кравати,си зедов една марама машка на риги шампањ боја со црно.Ем спортско ем класично ми е комбинацијата.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Што им е на сите со ова лептир машнава...

Вторава слика е слично на тоа што ќе го носам на апсолвентска, само со многу повеќе црвено на машната, и ми фали уште кошула да најдам ваква иста боја, ако знае некој нека помогне зашто имам само 2 дена да ја најдам. Исто како и на првата слика, кошулата од десно.
Мислам имаш у ГТЦ некаде на средина на приземје, од лева страна ако идеш од плоштад кон СОРАВИЈА. Пишува на излогот КОШУЛИ ЗА 790. Исто уште еден бутик имаш до него, а имаш и на почетокот на ГТЦ од десна страна кога идеш исто од плоштад кон СОРАВИЈА :). Ефтини се, а и би требало да најдеш ваква.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Јас иам темносиви панталони со бела кошула и тегет сако и лептир машна. :D За втора вечер панталоните ми се нешто меѓу кремаво и светло сиво и плава кошула. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom