ОГЛАСИ

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
SRETSTFO ZA CISTENJE NA FLEKI 'STEJNORETOR'
Sretstfoto koristi za site stari i presni fleki za vo vasiolt dom kola i garderoba proizvodot e odlicen.Se tura za vo masinsko perenje i uste mnogu.
150DEN
Контактирај со огласувачот
Контактирај со огласувачот во врска со "SRETSTFO ZA CISTENJE NA FLEKI 'STEJNORETOR'"
Име: igor
Општина: Охрид
Телефон: 075504777

Линк: http://pazar3.com.mk/viItem.asp?itemid=13945&category=0&county=0&keyword=Za+vo+kola&image.x=0&image.y=0&type=0&page=2

Член од
26 септември 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
Ја мењам книгата "Се за сексот", за книгата "Венерични болести":hump: :hump: :hump:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Купувам играчки од Киндер јајца од 1980-1992 година. Плаќам добро

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Продавам сперма, монтажата е бесплатна.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Плачам на погреби, играм и пеам на свадби, цепам дрва, правам баница... :) Цена по договор...

10101

@*I am Nuts!*#
Член од
27 ноември 2007
Мислења
349
Поени од реакции
0
Suzuki Maruti
Jas imam 27 godini, ubav, sloboden i sakam da se zenam. Mi trebaat pari za svadba i zatoa tatko mi ja prodava kolata. 93 god. registrirana pred 15 dena, prva boja, vtor gazda, odlicen motor, 4 novi gumi,4 novi amortizeri i cela prednica e smeneta i sekoj del na nea e kako od fabrika bidejki se e smeneto. Dojdete, videte i uverete se. Cenata e realna za takva ubava,slatka i mala kola (isklucivo za Gospogi i Gospogici i pocetni soferi bidejki e malo i brzo za vo grad i mozes da se parkiras kaj sto ke posakas i ne moze da ti ja digne pajak za pogresno parkiranje) Suzuki Maruti.
1300 e.
Зголеми ја сликата

Контактирај со огласувачот во врска со "Suzuki Maruti"
Име: Zoki
Општина: Скопје
Телефон: 075/526-538

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Suzuki Maruti
Jas imam 27 godini, ubav, sloboden i sakam da se zenam. Mi trebaat pari za svadba i zatoa tatko mi ja prodava kolata. 93 god. registrirana pred 15 dena, prva boja, vtor gazda, odlicen motor, 4 novi gumi,4 novi amortizeri i cela prednica e smeneta i sekoj del na nea e kako od fabrika bidejki se e smeneto. Dojdete, videte i uverete se. Cenata e realna za takva ubava,slatka i mala kola (isklucivo za Gospogi i Gospogici i pocetni soferi bidejki e malo i brzo za vo grad i mozes da se parkiras kaj sto ke posakas i ne moze da ti ja digne pajak za pogresno parkiranje) Suzuki Maruti.
1300 e.

Контактирај со огласувачот во врска со "Suzuki Maruti"
Име: Zoki
Општина: Скопје
Телефон: 075/526-538
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле, вакво нешто уште немам видено! Еј, ненормален човек! Ќе се жени, слободен е, нема ни планирано свадба. Хахахахаха, какви луѓе има..ааа, да исто така можам секаде да го паркирам! Јееееее!
П.С. нема пајак да ми ја дигне :nenene:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Vo Skopje, nas. Aerodrom, adresa 104 vlez 4, na postenskite sandacinja pisuva: Ograbuvam stanovi po reden broj. Pocnuvam vednas. Parite krijte gi kaj komsiite :D
Ova e od mene napisano so zelen marker, tamu zivej zenska mi :D

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Продавам половна тоалетна хартија употребена само од едната страна

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Барам сидери за компилацијата ''The best of Sinatra''.
Враќам со иста мера на било кој торент.

Чиста вистина.

Kajgana Shop

На врв Bottom