ОГЛАСИ

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
SRETSTFO ZA CISTENJE NA FLEKI 'STEJNORETOR'
Sretstfoto koristi za site stari i presni fleki za vo vasiolt dom kola i garderoba proizvodot e odlicen.Se tura za vo masinsko perenje i uste mnogu.
150DEN
t_23.gif
t_31.gif
t_33.gif
t_41.gif
t_42.gif
t_44.gif
t_45.gif
e04.gif
Контактирај со огласувачот
t_11.gif
t_12.gif
t_14.gif
t_15.gif
t_21.gif
Контактирај со огласувачот во врска со "SRETSTFO ZA CISTENJE NA FLEKI 'STEJNORETOR'"
Име: igor
Општина: Охрид
Телефон: 075504777

Линк: http://pazar3.com.mk/viItem.asp?itemid=13945&category=0&county=0&keyword=Za+vo+kola&image.x=0&image.y=0&type=0&page=2

Ја мењам книгата "Се за сексот", за книгата "Венерични болести":hump: :hump: :hump:

Купувам играчки од Киндер јајца од 1980-1992 година. Плаќам добро

Продавам сперма, монтажата е бесплатна.

Плачам на погреби, играм и пеам на свадби, цепам дрва, правам баница... :) Цена по договор...

Suzuki Maruti
Jas imam 27 godini, ubav, sloboden i sakam da se zenam. Mi trebaat pari za svadba i zatoa tatko mi ja prodava kolata. 93 god. registrirana pred 15 dena, prva boja, vtor gazda, odlicen motor, 4 novi gumi,4 novi amortizeri i cela prednica e smeneta i sekoj del na nea e kako od fabrika bidejki se e smeneto. Dojdete, videte i uverete se. Cenata e realna za takva ubava,slatka i mala kola (isklucivo za Gospogi i Gospogici i pocetni soferi bidejki e malo i brzo za vo grad i mozes da se parkiras kaj sto ke posakas i ne moze da ti ja digne pajak za pogresno parkiranje) Suzuki Maruti.
1300 e.
px1.gif
px1.gif
px1.gif
Зголеми ја сликата
forstora.gif

px1.gif

t_23.gif
t_31.gif
t_33.gif
t_41.gif
t_42.gif
t_44.gif
t_45.gif
e04.gif
t_11.gif
t_12.gif
t_14.gif
t_15.gif
t_21.gif
Контактирај со огласувачот во врска со "Suzuki Maruti"
Име: Zoki
Општина: Скопје
Телефон: 075/526-538

Suzuki Maruti
Jas imam 27 godini, ubav, sloboden i sakam da se zenam. Mi trebaat pari za svadba i zatoa tatko mi ja prodava kolata. 93 god. registrirana pred 15 dena, prva boja, vtor gazda, odlicen motor, 4 novi gumi,4 novi amortizeri i cela prednica e smeneta i sekoj del na nea e kako od fabrika bidejki se e smeneto. Dojdete, videte i uverete se. Cenata e realna za takva ubava,slatka i mala kola (isklucivo za Gospogi i Gospogici i pocetni soferi bidejki e malo i brzo za vo grad i mozes da se parkiras kaj sto ke posakas i ne moze da ti ja digne pajak za pogresno parkiranje) Suzuki Maruti.
1300 e.
px1.gif
px1.gif
px1.gif
px1.gif

t_23.gif
t_31.gif
t_33.gif
t_41.gif
t_42.gif
t_44.gif
t_45.gif
e04.gif
t_11.gif
t_12.gif
t_14.gif
t_15.gif
t_21.gif
Контактирај со огласувачот во врска со "Suzuki Maruti"
Име: Zoki
Општина: Скопје
Телефон: 075/526-538
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле, вакво нешто уште немам видено! Еј, ненормален човек! Ќе се жени, слободен е, нема ни планирано свадба. Хахахахаха, какви луѓе има..ааа, да исто така можам секаде да го паркирам! Јееееее!
П.С. нема пајак да ми ја дигне :nenene:

Vo Skopje, nas. Aerodrom, adresa 104 vlez 4, na postenskite sandacinja pisuva: Ograbuvam stanovi po reden broj. Pocnuvam vednas. Parite krijte gi kaj komsiite :D
Ova e od mene napisano so zelen marker, tamu zivej zenska mi :D

Барам сидери за компилацијата ''The best of Sinatra''.
Враќам со иста мера на било кој торент.

Чиста вистина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom