ОБРЕЖУВАЊЕ ЖЕНИ (oсакатување на гениталиите)

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
Jas ne razbiram zasto ja pravite tolku vazno ova tema za Obrezhuvanje na zhenite.

Toa e zemanje pravo na edna zhena koja mu promenuva celiot zhivot .

Toa ja pravat samo vo nekoi pleme na afrika koji su premnogu analfabeti.

Toa nema veza so niedna vera niti so muslimanstvoto niti so hristijanstvoto.
Toa e obicaj na muskite sto moze se branat so vera dodeka drugite ne znat ni da citat.

Toa e politika na muskiot rod na tie drzavi.

Nie so toa nemame vrska.

S

smart ass

Гостин
Jas ne razbiram zasto ja pravite tolku vazno ova tema za Obrezhuvanje na zhenite.

Toa e zemanje pravo na edna zhena koja mu promenuva celiot zhivot .

Toa ja pravat samo vo nekoi pleme na afrika koji su premnogu analfabeti.

Toa nema veza so niedna vera niti so muslimanstvoto niti so hristijanstvoto.
Toa e obicaj na muskite sto moze se branat so vera dodeka drugite ne znat ni da citat.

Toa e politika na muskiot rod na tie drzavi.

Nie so toa nemame vrska.

kakoda ne nemate vrska a pravite taka...i nacistite ne ja pocnale vtora svetska vojna-vojskata bila...zalno navistina zarem zena zasluzuva takvo nesto,zarem majkata na tvoetoidno dete kakoi da e veruvam deka ke prestane ovojvarvarski cin.

mislam deka saudiska arabija ima[e planiisprakase volonteri da gi educiraat zenite a rezultatot bese zadovolitelen,se nadevam na uste edna takva akcija.

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
kakoda ne nemate vrska a pravite taka...i nacistite ne ja pocnale vtora svetska vojna-vojskata bila...zalno navistina zarem zena zasluzuva takvo nesto,zarem majkata na tvoetoidno dete kakoi da e veruvam deka ke prestane ovojvarvarski cin.

mislam deka saudiska arabija ima[e planiisprakase volonteri da gi educiraat zenite a rezultatot bese zadovolitelen,se nadevam na uste edna takva akcija.
Vidi ti devojce ili smart ass ili joung boys.

Dali upste mislis 10 secundi koga citiras nesto.
Od kade e toa tvoj koment Totalno Diskriminicirano sto mozes vaka nesto da kazuvas:
kakoda ne nemate vrska a pravite taka...
KOj ja pravi toa? mislis muslimansvoto taka nesto dozvoluva.

Ajde dete idi porasni i ne zbori gluparija. Covek malce se srami da dodaje nesto od glava.
Sega i jas da kazuvam nesto diskriminalno od moja glava kako bi bil za tebe ?

Decurina nemoj taka da navredis i na kraj da stavis poklon od cvece ne ti lici ubavo .

Kajgana Shop

На врв Bottom