- Член од
- 13 март 2013
- Мислења
- 448
- Поени од реакции
- 715
Ало, Али, ми текна...како и секогаш ..нашиот премиер е НАДВОР од државата..а почитуваниот претседател Хорхе се мисли дали да повика совет за безбедност
Ало, Али, ми текна...како и секогаш ..нашиот премиер е НАДВОР од државата..а почитуваниот претседател Хорхе се мисли дали да повика совет за безбедност
Таму нема Македонци а мн веројатно е и албанци да нема.[DOUBLEPOST=1429614836][/DOUBLEPOST]P.S. Лупевска тргна натака или што е работава? ГОшинце е одма тука на еден саат возење од Ск.Или едноставно е за да се исплашат Македонците за да се иселат од местото.
Демонстрирање сила на терен...Дошле 40 луѓе, ги избркале цајканиве и коа после дошла коњаницата нигде трага од тие 40 луѓе.
Филмови
Не бе Лупевска.....сега Миленко, Бато и Ачковска ќе не одбранатТаму нема Македонци а мн веројатно е и албанци да нема.[DOUBLEPOST=1429614836][/DOUBLEPOST]P.S. Лупевска тргна натака или што е работава? ГОшинце е одма тука на еден саат возење од Ск.
Брат ти нешто ептен си политички оптоварен. Тоа беше шала. А ШАЛА на страна, зошто некој од нашиве јаки истражувачки новинари од било кој медиум не отиде до таму? Двеста сценарија направија и едните и другите а нема извештај од место што е еден саат од Скопје.Не бе Лупевска.....сега Миленко, Бато и Ачковска ќе не одбранат
Извештај за невработеноста и наталитетот во Гошинце.почекајте малку, кај да е ќе дојде Дарди со најнови и нормално "проверени" информациии
ШАЛА? а ОК, јас дека озбилен бевБрат ти нешто ептен си политички оптоварен. Тоа беше шала. А ШАЛА на страна, зошто некој од нашиве јаки истражувачки новинари од било кој медиум не отиде до таму? Двеста сценарија направија и едните и другите а нема извештај од место што е еден саат од Скопје.