Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.423
- Поени од реакции
- 39.009
Белите дробови се надевам.Што ако му извадат уште нешто на Заев?
Белите дробови се надевам.Што ако му извадат уште нешто на Заев?
Гарант е ова мајбах е само оваа брков не разбира овие се за луксузни коли нешто како ролс ројс само под капа на мерцедес е
Морам да прашам. Кој и што ни поклонил?Зошто кога ќе чујам 17 мај одма ми текнува на 15 септември?
Подебилски народ од овој не постои, затоа никогаш нема да имаме држава, ќе го изгубиме и ова што ни го поклониле...
Лидерот на СФРЈ ни дозволи да имаме државаМорам да прашам. Кој и што ни поклонил?
Taкви се повеќето овде. Ги има и за влада и за опозиција. Слепи се за се освен за својата страна. Живеат во црно-бел свет. Ете ги тие од опозицијата не гледаат криминал во очигледно барање мито, иако целата работа е појасна и подобро документирана од досегашниве „бомби“ - исто како што и тие што се про-влада ги омаловажуваат сите покажувања за корумпираноста во владата.Како ден е јасно дека разговорите се добиени однадвор. Во клучен период, кога е толку блиску до власт на Заев му прават евтини сопки како денешната со барање на мито. Една таква парализирана опозиција е способна самата да стигне до овие разговори? Само слепи партиски послушници може да веруваат во нешто друго.
Не само тоа, јас би забранил и да постојат опозициски партии...Ебате, зошто веќе еднаш не се забрани странско финансирање на невладините оранизации?
Затоа што опозициски партии не можат да функционираат без финансирање од странство?Не само тоа, јас би забранил и да постојат опозициски партии...
После прекинот на средина на клипот има различен муабет од тој претходно шо се праеше, ти изгледа разбираш право ама ќе прегазиш преку разумот пак, нормално и со причина ова го праиш. Мене не ми пречи ова, само ми е смешно како се хиперболизира ова сето толку брзо, има основан сомнеж, но тешко дека ќе има предмет.Едно евро во црквата, едно евро кај Вицето. Од менувачница, во кеш. Приватизација на државно земјиште од кое црквата и Вицето добиваат пари.
Па уште пред некој ден пиша дека си бил неутрален и си немал никаква врска со СДСМ. Мајко мила.
A не можат странски служби да роварат низ Македонија без формално финансирање на невладини организации? Демек, ако сака САД да ти направи проблем тука, ти ќе ги спречиш затоа што ќе го забраниш Сорос?Затоа што опозициски партии не можат да функционираат без финансирање од странство?
(и сите должнички односи што следуваат)
Ти напиша дека Заев објаснувал постапка за приватизација. Толку глупо објаснување за она што го слушнавме немаше ни самиот Заев. Тој ламентираше дека парите биле донација за црква, ама ете, во кеш кај Вицето да завршеле. Така се донира, во кеш.После прекинот на средина на клипот има различен муабет од тој претходно шо се праеше, ти изгледа разбираш право ама ќе прегазиш преку разумот пак, нормално и со причина ова го праиш. Мене не ми пречи ова, само ми е смешно како се хиперболизира ова сето толку брзо, има основан сомнеж, но тешко дека ќе има предмет.
У врска со овие што мислиш дека ги бранам, искрено неам некој коментар како да докажувам, пошто форум нели, џабе е. @Erich Zann барем ми реплицира како лице кое одстрана гледа на сето ова, а ти импулсивно и испод секое ниво.
Тука има барем 4 членови кои можам да ти ги директно посочам кои ме знаат лично, и ќе ти пренесат дека досеа се неам појавено ниту у штаб, ниту на нечиј митинг, слободно без никаков проблем ќе те упатам кај нив, активни се и ќе ти потврдат.
Криво ми е што се докажувам само на некој активист како тебе, што смета дека сите треба да бидеме сервилни на нечија кауза, и не постои друг начин.
Од каде ми е позната приказната за донации во кеш? Немаше нешто во врска со Израел такво?Ти напиша дека Заев објаснувал постапка за приватизација. Толку глупо објаснување за она што го слушнавме немаше ни самиот Заев. Тој ламентираше дека парите биле донација за црква, ама ете, во кеш кај Вицето да завршеле. Така се донира, во кеш.
Нема потреба да ме упатуваш и од месечина може да се види.
Немаше. Имаше донации на банкарска сметка. Така, малце поклучна разлика.Од каде ми е позната приказната за донации во кеш? Немаше нешто во врска со Израел такво?
Па појма неам , на почетокот за тоа ми стоеше муабетот пошто нели купување на земјиште итн итн, а дури сеа гледам дека има некои изјави у кои бара целата снимка да биде извадена Сигурно за да се потврдат сомнежите, даТи напиша дека Заев објаснувал постапка за приватизација. Толку глупо објаснување за она што го слушнавме немаше ни самиот Заев. Тој ламентираше дека парите биле донација за црква, ама ете, во кеш кај Вицето да завршеле. Така се донира, во кеш.
Нема потреба да ме упатуваш и од месечина може да се види.