I
Iblis
Гостин
But tomorrow isn't Friday T.TRebbeca Black е, од сигурни извори дознавам..
But tomorrow isn't Friday T.TRebbeca Black е, од сигурни извори дознавам..
Никој не те слуша се додека не прднеш.И јас да крадев толку години , не Шакира , сите ѕвезди ќе ви ги донесев од Америка ...
А од тортата ко бараше парче убаво му беше а?коментар од ѕидот на T-Mobile MKD
Изненадувањето е во тоа што ке ве навлечат ко млади мајмуни на банана да се соберете на плоштад. Ќе си снимат реклама од типот нашето семејство секој ден е се поголемо со гратис статисти а всушност секој ден се повеке луѓе се откажуваат од нивните услуги. Додека бев присутен вчера во салонот во лептокарија за некои дванаесетина минути четворица дојдоа со барање да ги откажат фиксните телефони. И поради гњавењето, од работените па зошто го откажувате па ова па она луѓето мораа да измислуваат најразлични причини меѓу кои најчеста беше онаа дека ке одат во странство. Но и тука не беше крајот на нивните маки следуваа прашања од типот на колку време ке одите во странство, па ако одите за кратко да ја ставиме линијата во мирување итн што е некорекно во најмала рака да се прашуваат такви лични прашања. Дури нетреба воопшто да прашаат зошто туку едноставно да одговорат на нивното барање. Така да не наседнувајте на ваки глупости особено кога се од овој тип каде не се кажува што е се случуа да беше во прашање некое големо име ке разгласеа уште пред месец дена. Но познавајки не како народ кој е многу љубопитен сигурно ке биде преполно затоа што нашиот менталитет е таков радознали сме ако треба и ке умреме ама да не испуштиме нешто да не видиме. Но како и да е сигурно овие кампањи ги прават аѓенции кои добро го познаваат менталитетот и навиките на овој народ кој е склон кон тоа прво да скокне да се зафрне а после дакука дека некој друг му е крив.
SEEMS LEGIT !!!
Најдобро изненадување ќе им напраат ако сите ги откачат.Најдобро изненадување за мене би било ако ги намалат цените, Т-мобиле ******* . ***** , *** **** тиит
Како мислиш ќе биде 3Д Телевизор? Не сфаќам.3Д Телевизор изгледа ќе биде