Јас би ошол и до странство само за да го откажам .коментар од ѕидот на T-Mobile MKD
Изненадувањето е во тоа што ке ве навлечат ко млади мајмуни на банана да се соберете на плоштад. Ќе си снимат реклама од типот нашето семејство секој ден е се поголемо со гратис статисти а всушност секој ден се повеке луѓе се откажуваат од нивните услуги. Додека бев присутен вчера во салонот во лептокарија за некои дванаесетина минути четворица дојдоа со барање да ги откажат фиксните телефони. И поради гњавењето, од работените па зошто го откажувате па ова па она луѓето мораа да измислуваат најразлични причини меѓу кои најчеста беше онаа дека ке одат во странство. Но и тука не беше крајот на нивните маки следуваа прашања од типот на колку време ке одите во странство, па ако одите за кратко да ја ставиме линијата во мирување итн што е некорекно во најмала рака да се прашуваат такви лични прашања. Дури нетреба воопшто да прашаат зошто туку едноставно да одговорат на нивното барање. Така да не наседнувајте на ваки глупости особено кога се од овој тип каде не се кажува што е се случуа да беше во прашање некое големо име ке разгласеа уште пред месец дена. Но познавајки не како народ кој е многу љубопитен сигурно ке биде преполно затоа што нашиот менталитет е таков радознали сме ако треба и ке умреме ама да не испуштиме нешто да не видиме. Но како и да е сигурно овие кампањи ги прават аѓенции кои добро го познаваат менталитетот и навиките на овој народ кој е склон кон тоа прво да скокне да се зафрне а после дакука дека некој друг му е крив.
SEEMS LEGIT !!!
Сериозно мислиш дека Шакира ќе ја донесат?Studirav marketing i znam tocno sto igra e ova na idiotive !
wait!What?How?When?Who?Why?Рамштајн ќе се, сакам да го видам Скопје џамп џамп на Рамштајн ( пошо 102,3 % ќе дојдат ради групата а не ради некоја промоција или бла бла срања) и средовечни теткици ќе има многу...
SI GO BILDAAT REJTINGOT NISTO POVEKE , JA MISLAM DEKA NEMA SANSI DA JA DONESAT ! BEZ EDNO 500 DO EDEN MILION EVRA TAA NE IDI , A POZNAVAJKI GI PRILIKITE OVDE NA PAZAROT OVDESNITE MENADZERI NEMAAT TOLKU PARI , AKO IM PSUTAT OD MAGARSKA PARI TOGAS KE JA DONESAT , INAKU DA ZIMAAT OD VNATRESNIOT FOND NA T-MOBILE MKD OVDE I DA IZDVOJUVAAT TOLKU PARI ZA EDNA "PEVALJKA" OVDE NE MI SE VERUVA BIDEJKI OVDE NA NARODOT NE MU E BITNA PEVALJKATA SO GOLEMI TRTKI TUKU MU E BITNO DA NA KRAJOT OD MESECOT DA NE PLAKA TELEFONSKI SMETKI PO NEKOLKU ILJADNICI DENARI TUKU DA GO REDUCIRA TOJ TROSOK STO POVEKJE , TOA JA PRAVI KONKURENCIJATA , SEA STO VLADAVA DOZVOLI I SUTO I ROGATO DA GO UNISTUVA PAZAROT TOA E DRUGO , NE SAMO TELEKOMUNIKACISKIOT TUKU I OSIGURITELNIOT I SITE DRUGI PAZARI GI UNISTI , VELAT DEKA SE EKONOMSKA VLADA AMA VRSKA NEMAAT OD EKONOMIJA I OD OPREDELUVANJE NA KADAR ZA RESAVANJE NA SOSTOJBITE VO STOPANSTVOTO VO BILO KOJA GRANKA !!!Сериозно мислиш дека Шакира ќе ја донесат?
GEEZUS, не викај!!!!!!!!!! о.оSI GO BILDAAT REJTINGOT NISTO POVEKE , JA MISLAM DEKA NEMA SANSI DA JA DONESAT ! BEZ EDNO 500 DO EDEN MILION EVRA TAA NE IDI , A POZNAVAJKI GI PRILIKITE OVDE NA PAZAROT OVDESNITE MENADZERI NEMAAT TOLKU PARI , AKO IM PSUTAT OD MAGARSKA PARI TOGAS KE JA DONESAT , INAKU DA ZIMAAT OD VNATRESNIOT FOND NA T-MOBILE MKD OVDE I DA IZDVOJUVAAT TOLKU PARI ZA EDNA "PEVALJKA" OVDE NE MI SE VERUVA BIDEJKI OVDE NA NARODOT NE MU E BITNA PEVALJKATA SO GOLEMI TRTKI TUKU MU E BITNO DA NA KRAJOT OD MESECOT DA NE PLAKA TELEFONSKI SMETKI PO NEKOLKU ILJADNICI DENARI TUKU DA GO REDUCIRA TOJ TROSOK STO POVEKJE , TOA JA PRAVI KONKURENCIJATA , SEA STO VLADAVA DOZVOLI I SUTO I ROGATO DA GO UNISTUVA PAZAROT TOA E DRUGO , NE SAMO TELEKOMUNIKACISKIOT TUKU I OSIGURITELNIOT I SITE DRUGI PAZARI GI UNISTI , VELAT DEKA SE EKONOMSKA VLADA AMA VRSKA NEMAAT OD EKONOMIJA I OD OPREDELUVANJE NA KADAR ZA RESAVANJE NA SOSTOJBITE VO STOPANSTVOTO VO BILO KOJA GRANKA !!!