Ноне Неделковска и Канго на 17.11.2011 во Скопје?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелееее колку народ кај нас хахаааааааа
во сите други земји заедно, нема толку многу, како кај нас хахаааа
Кај нас за све се собираат вака, битно да се излезе :D
--- надополнето: Nov 17, 2011 5:09 PM ---
Е и што, да не е лоша реклама ова со холограмов? Баш нешто ново е, иако не ми е по мерак и мене. Нека се затрча некој да ја гушне Мараја :pos:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
дефинитивно ,ама не е до народот до т мобиле е
Па до т мобајл де, ако може Пољаците, Германците, Хрватите да ги купуват со вакви глупости кај нас тоа не пали. Сите очекуваа спектакл а на крај видео бим, види само колку народ има на плоштадот и сите до еден ќе си одат разочарани.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па до т мобајл де, ако може Пољаците, Германците, Хрватите да ги купуват со вакви глупости кај нас тоа не пали. Сите очекуваа спектакл а на крај видео бим, види само колку народ има на плоштадот и сите до еден ќе си одат разочарани.
Требаше Цеца за да не си одат разочарани :))))) Бдв зашо разочарани, Т Мобиле рекоа само изненадување, македонскиот мозок си нагаѓаше и си даваше лажни надежи со други посакувани личности. Никој не им е крив.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да бе, и прави контрареклама у пола Европа а !? Не тресете зелени...
Демек не е ова ? Ја од дома ги пцујам за глупостиве можам да замислам тој што отишол таму очекувајќи нешто интересно на ладново. А у пола европа двајца без тројца се, знаат изглеа какви копилиња се.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Можат да ја фатат за цицка сеа... :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глејте преку вебмакств, какви коментари има од страна

CCC....KADE E GEEKLANDIA BRE...TOO ZA MARAJA...IM GO DADOVME NA GRCITE :))

:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Демек не е ова ? Ја од дома ги пцујам за глупостиве можам да замислам тој што отишол таму очекувајќи нешто интересно на ладново. А у пола европа двајца без тројца се, знаат изглеа какви копилиња се.
Абе кој очекувања, сите знаеја што ќе биде, се откри пред да почне. Да не очекуваше некој у живо да дојде...

Демек после ова оние што отидоја на плоштад ќе ги раскинат договорите !? yeah, right... Они си направија реклама, сеа ќе вртат по телевизии како ова било „магично“ и „единствено“ искуство...

До душа, и единствено е кај нас, прв пат има нешто налик на 3D...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Требаше Цеца за да не си одат разочарани :))))) Бдв зашо разочарани, Т Мобиле рекоа само изненадување, македонскиот мозок си нагаѓаше и си даваше лажни надежи со други посакувани личности. Никој не им е крив.
Друже полека не толку агресивно.
Тоа што го кажав јас го кажуваш и ти. „ македонскиот мозок си нагаѓаше и си даваше лажни надежи со други посакувани личности
А што кажав јас ?
Се на се работа на менаџерите е да предвидат како ќе реагира клиентелата во Полска, Германија, Хрватска а како во Македонија. Со оглед на нашиот менталитет најубаво ќе беше да кажат што и како ќе биде за народот да не си прави филмови и на кој му се допаѓа така како што е да оди.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже полека не толку агресивно.
Тоа што го кажав јас го кажуваш и ти. „ македонскиот мозок си нагаѓаше и си даваше лажни надежи со други посакувани личности
А што кажав јас ?
Се на се работа на менаџерите е да предвидат како ќе реагира клиентелата во Полска, Германија, Хрватска а како во Македонија. Со оглед на нашиот менталитет најубаво ќе беше да кажат што и како ќе биде за народот да не си прави филмови и на кој му се допаѓа така како што е да оди.
Не бе уживај, истото го реков, зашто толку разочарани коа самите си отидоа не им ставија нож на грклан :)))))))

Јбг, кај нас на плоштад и 15 метра кур да стават ќе се собере и шуто и рогато. Башка што се мислам дека коа ќе си исподојдат дома ќе испоставаат песни од Мараја на ФБ :)

G

Gray Foxx

Гостин
Абе јес дека генерално неписмена ни е рајата македонска, ама не ги судете сите. Може некој успат отишол да ѕирне шо има на плоштад. Башка сигурно има мн деца, зар вие како деца не бевте радознали. Па да ми кажеа мене као мал дека Мајкл Џексон може ќе дое да пее на плоштад ќе мрзнев као ибрик таму бе. :)
И ништо поарни не сте ни вие бидејќи исто како тие шо се на плоштад и вие си ја задоволивте љубопитноста иако преку ТВ, да јадеше некој гомна шо не ни погледнал воопшто што се дешава ајде де, ама вака...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Како тоа во Црна Гора по кратки се искочени? Moжно е и публиката да е прикажана со холограм? :icon_mrgr:

Добро нашиве се реални ...

Kajgana Shop

На врв Bottom