ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Имам ја чии цицки да фаќам... ќе отидев на плоштад ако сакам холограм да фатам...шо не идиш ти да ја фатиш жити се
Имам ја чии цицки да фаќам... ќе отидев на плоштад ако сакам холограм да фатам...шо не идиш ти да ја фатиш жити се
Токму тоа, затоа реков и 5-6 страни уназад дека веќе Т Мобиле и си ја исполнија целта со тоа што непрекидно се збореше за настанов ден - два. Поголема реклама од тоа амин, се друго е веќе бонус.И ништо поарни не сте ни вие бидејќи исто како тие шо се на плоштад и вие си ја задоволивте љубопитноста иако преку ТВ, да јадеше некој гомна шо не ни погледнал воопшто што се дешава ајде де, ама вака...
Не добива бодови, ама чекај да видиш за некој месец ко ќе направат реклама со снимките од рајата вечерва. Ќе се чудат во Германија, колку тоа си го сакаме Т - Мобиле.Ако идеме по тоа дека нема лош публицитет ок, али не е така. Мене никогаш нема да ми стане јасно како телефонска компанија добива бодови кај луѓето со ова али ајде. Сите сме големо семејство, now give me your moneyz,
Рекламата продава! „Недостигот“ во услугите најлесно можат да го маскираат со добра реклама.Ако идеме по тоа дека нема лош публицитет ок, али не е така. Мене никогаш нема да ми стане јасно како телефонска компанија добива бодови кај луѓето со ова али ајде. Сите сме големо семејство, now give me your moneyz,