Ne znam dali e ova pravo mesto za vakvi sliki , ako ne e vo red neka kazat nadleznite .Mozebi druga tema , za izrabotjka na nozevi ...?
Kako da e .......................posle edna kofa strugotini eve na sto lici sega toa debelo parce celik .Od tuka samo racno fino doteruvanje so turpija na ivicite pa kalenje pa povtorno na masina da mu dademe secivo i konecen oblik .................Mora mnogu da mi znaci nekoj cim se zafatif so ovaj project ..........tesko deka ce go povtoram !!
Imam edno prasanje za edna dilema koja ja imam ................ako koristam drvo za racka ce koristam skrieni pinovi ? Znaci nema da se gledaat na povrsina .Ako resam da koristam carbon fiber mozam da koristam pinovi vo bilo koja forma sakam ......Sto mislite ? mesecina , triagolnici ili zvezdi ili koja druga forma za pinovi ako resam da koristam carbon fiber .....???
Mislam na nesto vaka ?
Inace carbonskite racki gi izrabotuvam sam .......................eve malku , ama samo malku podobra slika kako izgleda marble carbon .Samo na sonce i so oci moze da se vidi kako ova cudo od carbon vistinski izgleda .............