- Член од
- 19 август 2007
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 1
Mnogu od vas nema da se soglasat so moeto mislenje no moram da go kazam. Na shto lichi predlogot na Platini? Mene mi lichi na Badenteroviot zakon vo Makedonija. 25% od zemjite shto poim nemaat od fudbal da igraat vo Liga na shampioni. Togash vo liga na shampioni namesto da gledame Arsenal - Sevilja nie ke gledame Levski - Pobeda. Koj go biva neka igra vo liga na shampioni, ako ne te biva nema da igrash i gotovo. Dobro e shto ne dade predlog 25% od publikata da bidat istochno evropjani a 3/4 od zapadna Evropa.
Duri i da se vovedeshe ova ke traeshe edna godina. Ke otidea Barcelona vo Levadia (Talin) ke tepaa 8:0, Pobeda i Levski posle 6-te utakmici ke imaa gol razlika 34-1, UEFA ke videshe deka ne ja biva rabotava i ke si dojdeshe se po staro. JAS SAKAM DA GLEDAM FUDBAL, A NE IZZIVUVANJE NA SILNITE EVROPSKITE EKIPI VRZ KAMENJATA OD SLABITE FUDBALSKI ZEMJI.
An Absolute rubish.
Duri i da se vovedeshe ova ke traeshe edna godina. Ke otidea Barcelona vo Levadia (Talin) ke tepaa 8:0, Pobeda i Levski posle 6-te utakmici ke imaa gol razlika 34-1, UEFA ke videshe deka ne ja biva rabotava i ke si dojdeshe se po staro. JAS SAKAM DA GLEDAM FUDBAL, A NE IZZIVUVANJE NA SILNITE EVROPSKITE EKIPI VRZ KAMENJATA OD SLABITE FUDBALSKI ZEMJI.
An Absolute rubish.
Glasanjeto pomina no predlogot na Platini odpadna i novoto pravilo ne se vovede.се воведе ова ?