Нов конгрес на СДСМ?

M

MKEUpatriot

Гостин
Извинете вака...ама ова ли е говорот на Б.Ц.?

Ако е така...не ми се верува што слуашам и од кого.

...За затворените фабрики ли зборува човеков...???
Да тоа е новиот Бранко Црвенковски кој никогаш до сега не бил на никаква одговорност нема афери позади себе тоа е свежа крв во СДСМ неизвалкан и со нови идеи:kesa:

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Najnov proces vo Makedonija e retrogradnosta,gluposta i samounistuvacki idei od luge koj cel zivot ne napravile nisto nitu ke napravat.Samo reklamcinja

M

MKEUpatriot

Гостин
Тоа се на лидерот а ова се на партијата

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И тоа без усул, ама нејсе. Никој од овие што се истрчаа да ми одговорат, не го разбрале прашањето.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Извинете вака...ама ова ли е говорот на Б.Ц.?

Ако е така...не ми се верува што слуашам и од кого.

Zboruva za onie fabriki koi godinava se zatvoraat. Za otpustanjata vo tekstilnata, greadeznata i metalurskata industrija.

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Zboruva za onie fabriki koi godinava se zatvoraat. Za otpustanjata vo tekstilnata, greadeznata i metalurskata industrija.
Оти зар уште има што да се затвара?Тоа мора да се фабрики кои најдоја свои газди за време на вечнава транзиција.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Оти зар уште има што да се затвара?Тоа мора да се фабрики кои најдоја свои газди за време на вечнава транзиција.

Има како нема.. Само за жал не се гиганти, како оние пред 20 години. Сега се помали производствени погони со 50-200 луѓе.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Порано во драмски театар се изведуваше „Македонски патрдии’’.....

сега ги гледаме секој ден во живо 24/7......има ли крај на патрдииве.......
...наместо „силните’’ вмро-дпмне-офчиња да се занимаваат со тоа за што се избрани на власт..тие и последниот атом од силите го употребуваат за греотичките од сдсм...знаат и кој каде прднал:pos2:

...ебате државата кога примарна цел на власта е опозицијата и само опозицијата т.е. нејзино уништување...тоа е сигурен пат кон диктатура....

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
...наместо „силните’’ вмро-дпмне-офчиња да се занимаваат со тоа за што се избрани на власт..тие и последниот атом од силите го употребуваат за греотичките од сдсм...знаат и кој каде прднал:pos2:
Kade se videlo i chulo toj shto e na vlast so 63 pratenici da ja obvinuva opozicijata so 28 pratenici za vladeenje.Pa neli VEMERO ima celokupna vlast sea?Sega koga kje svitka kichma Gjole i Grujo za imeto pak SDSM na chelo so Branko,Geroski i nekoj drug kje im bidat krivi.Tipichno za niv.Sami kje se obrukaat i na kraj samo otepaat na izbori.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Kade se videlo i chulo toj shto e na vlast so 63 pratenici da ja obvinuva opozicijata so 28 pratenici za vladeenje.Pa neli VEMERO ima celokupna vlast sea?Sega koga kje svitka kichma Gjole i Grujo za imeto pak SDSM na chelo so Branko,Geroski i nekoj drug kje im bidat krivi.Tipichno za niv.Sami kje se obrukaat i na kraj samo otepaat na izbori.
За жал ама тоа е вистината и 99% да се на власт дежурен кривец мора да имаат, како ке ја покриваат својата немок :toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom