Нов конгрес на СДСМ?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Probaj de,rekov mozhe mene ne mi smeta,samo ukazhuvav koja e vashata najgolema greshka shto nikogash nema da ja nauchite.Tipichno za dpBne.

К

Кумани Куманово

Гостин
Нов конгрес на Сдсм со стар кадар.У Сдсм цел живот ќе се вртат едни исти луѓе (бивши удбаши,комуњари,бирократи,криминалци,олигарси) зашто кај младинава се помалку и помалку имаат гласачи.Едноставно тие немаат никаква врска со социјадемократијата и нивното гласачко тело се состои стреиктно од постара генерација пројугословенски или просрбски настроени Македонци.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
У Сдсм цел живот ќе се вртат едни исти луѓе (бивши удбаши,комуњари,бирократи,криминалци,олигарси)
Dali tamu vo dpBne ste gi prebroile komunjarite pobegnati so partiski knishki od NSDP i SDSM kako vo vladata taka i vo chlenstvoto.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Dali tamu vo dpBne ste gi prebroile komunjarite pobegnati so partiski knishki od NSDP i SDSM kako vo vladata taka i vo chlenstvoto.
Не би рекол дека треба да се фалиш со тоа колку луѓе се откажале од партијата.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Не би рекол дека треба да се фалиш со тоа колку луѓе се откажале од партијата.
Naprotiv,se falam zatoa shto SDSM se ischisti od vistinskite komunjari od niv a dpBne ne.Plus kje napomenam SDSM mozhe i so niv i bez niv a dpBne ne.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Dejan];2569899 напиша:
Зарем и у ВМРО има комуњари? ц ц ц ц е воа е нешто ново :helou:
Pa koj ti e kriv shto ne te informirale vo shtabovite na Minhauzen,SDSM?A i treba da ti gi nabrojam komunjarite vo dpBne?

M

MKEUpatriot

Гостин
Toa se vika vrtikapi i borba za fotelja.Mislam deka vo ovaa zemja soncogledot bil sekogas zastapen.Za ideologija ne moze da stane zbor ama bas nikako,a najmalce za programa.
Да да секој кој не може да го поднесе Бранковиот тоталитаритички режим секој кој е самомислечки човек со свои принципи и ставови се врткапи секој кој дошол во ВМРО-ДПМНЕ ја проценил прогресивната патриотска и надежбна политика.Каде секој има можност да го даде најдобро од себе за доброто на државата а не како во СДСМ цел век да му ракоплеска на Бранко и да тапка во место.

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Да да секој кој не може да го поднесе Бранковиот тоталитаритички режим секој кој е самомислечки човек со свои принципи и ставови се врткапи секој кој дошол во ВМРО-ДПМНЕ ја проценил прогресивната патриотска и надежбна политика.Каде секој има можност да го даде најдобро од себе за доброто на државата а не како во СДСМ цел век да му ракоплеска на Бранко и да тапка во место.
Progres i nadez vo ednoumie, samo vo VMRO kumunisticka .Sega ste naredeni kako aptekarski sisinja ,go kopirate premierot koga se slika so cela vlada kako Mao ce tung .Retrogradni ste bile so idei od sekogas .Sekoj sto vi se priklucil vo partija ne dosol poradi ideologija tuku za pari.Mal milion slepci za koj kuce ne mozese da gi kasne deneska se dzilitat so pari koj gi zarabotija so vmro firmata.Sepak na kraj se slozuvas deka site nesposobni
rakopleskaci od SDSM se sega vo vmro.Uste eden pridones na SDSM kon vasata partija.

Kajgana Shop

На врв Bottom