Ново Лисиче го кани светот!

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Општина Аеродром и здружението „Ново Лисиче“ на 22-ри септември(сабота) во новиот парк со авион „Аеродром“ организираат голем, целодневен хепенинг! „Ново Лисиче го кани светот“ се случува по трет пат и е отворен за сите генерации.
Станува збор за целодневна забавна програма која ќе стартува во 12:00 часот на пладне, ќе трае до 03:00 часот по полноќ, а музичкиот дел ќе се одвива на 3 различни сцени.
Манифестацијата ќе започне со спортски натпревари, за потоа да следи детска програма исполнета со многу игри,
награди, забава со пантомима и жонглирање, дружење со својот омилен лик-кучето Петко(5+), Зумба танц... Вечерта започнува со интерактивно учество во караоке шоу со Ненад и домашни естрадни ѕвезди, а потоа ќе следи големото музичко шоу на главната сцена каде ќе настапуваат ДЈ Славе, Фиц(Студени нозе), Сиги, Аце НЛ и Џоле(Токсикологија) и Ајс Нигрутин и Tимбе (Бед Копи). Ексклузивен MTV Adria ДЈ ќе ја затвори програмата на главната сцена, а забавата ќе продолжи со ГЕН и многу други на третата, афтер сцена.

Идејата да се организира ваква манифестација на отворено потекна од граѓаните на Аеродром, особено младите од населбата Ново Лисиче се со цел да се збогати културно-забавната програма во општината Аеродром и истата да прерасне во едно големо, традиционално дружење.

Официјален фејсбук евент

https://www.facebook.com/events/483200015038217/

Горд сум!

ЕДИТ:
Цела програма на сите бини

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
детална програма ?? :D
Не ја знам искрено целата програма. Евентот е направен пред минута две, што би се рекло:icon_mrgr: Иначе за тие што незнаат, секоја година, т.е оваа е 3та година како што ке има забави и чуда. Обично на 7-8 беа 2те години. Оваа година немаше ни да има, да не беа помладите генерации од Ново Лисиче. Инаку после 12 иде ЗА МЕНЕ главната журовача, Galactical Exploring Network, комшиите кои прават транс на светско ниво

Еве линк
http://soundcloud.com/galacticexplorers

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Еј топ... одамна не сум го слушал Ајс, баш ми се иде :D

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Арно, арно, пропуштив Ајзакот последен пат, сеа одам дефинитивно!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
Точно на ова место,доста време пред 11 октомври 1941 година,група младинци -СКОЈ од Скопје изведоа диверзанска акција-запалиа голем транспотртен германски авион.
Ќе се сети ли некој на овој ден да ги спомне овие наши деца - јунаци.

Член од
2 август 2012
Мислења
79
Поени од реакции
12
Џоле токсикологија? Не зезај :pos: Поише за Петко би идела отколку за овој. :rolleyes: У чест Фиц и Ајс, “спремаме куферите„.

Kajgana Shop

На врв Bottom