Новогодишни Форевр Алоунери на Кајгана

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.704
Поени од реакции
59.926
Знам, треба да се начека испразнет подфорум или тема за ремет :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
А треба да се однесуваме како што другите сакаат? Или сакаш тебе да ти се правдаме? Како сакаме така правиме! U MAD?

hahah слатко ме изнасмеа...
мене ме ЗАБОЛЕ што сте правеле т.е. што не сте правеле.
како тролови седнати и ја чекаат Нова на кајгана, се натпреваруваат кој прв ќе пише во 00.00, додека цел нормален свет прославува со душтво, пријатели и роднини.

п.с. некој друг што ме цитирал, ме прашува што е Нова година? :cautious: цел свет слави, само тој не знаел дека е Нова година, онака случајно дознал од вестите.

ваша работа..... шо сакате правете форевер алоунери :гик:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.704
Поени од реакции
59.926
како тролови седнати и ја чекаат Нова на кајгана, се натпреваруваат кој прв ќе пише во 00.00, додека цел нормален свет прославува со душтво, пријатели и роднини.
:pos:

Друже фала ти искрено, стварно голема лекција ни одржа. Имај хепи лајф и цел живот да правиш исто како што прават другите и да мислиш како што мислат другите, немој ништо на своја рака...

Среќна нова и се најубаво! :)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.747
Поени од реакции
31.862

п.с. некој друг што ме цитирал, ме прашува што е Нова година? :cautious: цел свет слави, само тој не знаел дека е Нова година, онака случајно дознал од вестите.

ваша работа..... шо сакате правете форевер алоунери :гик:
a ti sho praeshe be dete ., gleashe serijata ., endekot na vcite aaaaa......a ti cela vecher cupkashe i se poteshe ., vo nekoja krchma i gips se praeshe ...........i sho te boli ., dali sme na kajgana ., ili hemendex....hmmmmmmm:place::tapp:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
:pos:

Друже фала ти искрено, стварно голема лекција ни одржа. Имај хепи лајф и цел живот да правиш исто како што прават другите и да мислиш како што мислат другите, немој ништо на своја рака...

Среќна нова и се најубаво! :)

не бе, нема да правам како што прават сите, туку ќе стојам на кајгана за Нова, Божиќ, Водици, Велигден...... како вас 5-6 души што сте биле и декем ги тролам другиве, цар ќе бидам.
п.с. фала, Среќна Нова год. и тебе и се најдобро!! :)
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 15:40 ---
a ti sho praeshe be dete ., gleashe serijata ., endekot na vcite aaaaa......a ti cela vecher cupkashe i se poteshe ., vo nekoja krchma i gips se praeshe ...........i sho te boli ., dali sme na kajgana ., ili hemendex....hmmmmmmm:place::tapp:

мислам дека бев доволно јасен кога реков дека ме ЗАБОЛЕ што сте правеле....
и да, ја немам друга работа, туку седев дома и ги гледав волците :свиркам: не бев излезен, не бев со друштво, не, не, никако, тоа е ненормално според вас........

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.704
Поени од реакции
59.926
Друже, не е тоа ненормално.
Ненормално е што мислиш дека секој треба да се однесува по истиот рецепт. Ти текнало некогаш дека има разно-разни причини зошто некој не сака да слави и си го третира денот како и секој друг ден? Од каде ти право да им кажуваш на другите „што е добро за нив“? :) Слави си и свиркај си, не ни давај повод за ремет :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Значи ако Гвујо сака да го сопре алкохолизмот нека ги затвори кафаните! А дотогаш поздрав:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас како што ве гледам овде заседнати нема вие ниту да се ожените/омажите до 25 години, за деца и крштевки па да не прам муабет. А бе одете како секој нормален свет на журка со Аца Лукас да не ве подберам на клоци.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И кралицата на кафаните!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Друже, не е тоа ненормално.
Ненормално е што мислиш дека секој треба да се однесува по истиот рецепт. Ти текнало некогаш дека има разно-разни причини зошто некој не сака да слави и си го третира денот како и секој друг ден? Од каде ти право да им кажуваш на другите „што е добро за нив“? :) Слави си и свиркај си, не ни давај повод за ремет :)
не сфаќам што е за ремет тоа ја што го кажав ама ај нема врска......
ај сеа поздрав до сите и се најдобро!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
До тие што не не сакаат специјален поздрав со Иди широко ти поље:)))

Kajgana Shop

На врв Bottom