Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.704
- Поени од реакции
- 59.926
Знам, треба да се начека испразнет подфорум или тема за ремет 

А треба да се однесуваме како што другите сакаат? Или сакаш тебе да ти се правдаме? Како сакаме така правиме! U MAD?
hahah слатко ме изнасмеа...
мене ме ЗАБОЛЕ што сте правеле т.е. што не сте правеле.
како тролови седнати и ја чекаат Нова на кајгана, се натпреваруваат кој прв ќе пише во 00.00, додека цел нормален свет прославува со душтво, пријатели и роднини.
a ti sho praeshe be dete ., gleashe serijata ., endekot na vcite aaaaa......a ti cela vecher cupkashe i se poteshe ., vo nekoja krchma i gips se praeshe ...........i sho te boli ., dali sme na kajgana ., ili hemendex....hmmmmmmmhahah слатко ме изнасмеа...
мене ме ЗАБОЛЕ што сте правеле т.е. што не сте правеле.
како тролови седнати и ја чекаат Нова на кајгана, се натпреваруваат кој прв ќе пише во 00.00, додека цел нормален свет прославува со душтво, пријатели и роднини.
п.с. некој друг што ме цитирал, ме прашува што е Нова година?цел свет слави, само тој не знаел дека е Нова година, онака случајно дознал од вестите.
ваша работа..... шо сакате правете форевер алоунери![]()
Друже фала ти искрено, стварно голема лекција ни одржа. Имај хепи лајф и цел живот да правиш исто како што прават другите и да мислиш како што мислат другите, немој ништо на своја рака...
Среќна нова и се најубаво!![]()
a ti sho praeshe be dete ., gleashe serijata ., endekot na vcite aaaaa......a ti cela vecher cupkashe i se poteshe ., vo nekoja krchma i gips se praeshe ...........i sho te boli ., dali sme na kajgana ., ili hemendex....hmmmmmmm![]()
не сфаќам што е за ремет тоа ја што го кажав ама ај нема врска......Друже, не е тоа ненормално.
Ненормално е што мислиш дека секој треба да се однесува по истиот рецепт. Ти текнало некогаш дека има разно-разни причини зошто некој не сака да слави и си го третира денот како и секој друг ден? Од каде ти право да им кажуваш на другите „што е добро за нив“?Слави си и свиркај си, не ни давај повод за ремет
![]()