H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ајде едно орце ова Медицинарско, може и едно Кајканџиско да направиме. Се вртиме во круг и наеднаш сите се маваме со главите додека не ни се разлее мозокот низ уши.. 

Што не кажа порано...море вие не сте нормални!!!!
ај дома сте биле за Нова ок, ама да дремете на кајганане ми е јасно како можете времето да го губите на Нет за Нова година?
па пуштете музика играјте околу маса, каснете нешто, фрлете петарда, обратете им внимание на блиските околу вас.....
Бог да чува!![]()
А треба да се однесуваме како што другите сакаат? Или сакаш тебе да ти се правдаме? Како сакаме така правиме! U MAD?море вие не сте нормални!!!!
ај дома сте биле за Нова ок, ама да дремете на кајганане ми е јасно како можете времето да го губите на Нет за Нова година?
па пуштете музика играјте околу маса, каснете нешто, фрлете петарда, обратете им внимание на блиските околу вас.....
Бог да чува!![]()
еј да бе... како не ми текна порано...море вие не сте нормални!!!!
Бог да чува!![]()
Сега ми ги крадеш линиитееј да бе... како не ми текна порано...
а и бело има тука а? После не прашуваат зошто се дружимеСега ми ги крадеш линиите![]()
еј таман работа... мислам дека тоа е она што сакаше дарко да го постигне.Сега ми ги крадеш линиите![]()
А шо е Нова Година жити се? Нити кај мене дома некој славеше нити пак јас. Само не знам шо сум прославувал изминативе години. Да не е ова по медиуми пљампање и тресење зелени немаше ни да знам дека е НГморе вие не сте нормални!!!!
Бог да чува!![]()
Па добро,дечкото не едуцираше дека треба да бидеме примерни и да се однесуваме како мнозинството луди луѓе.
Исто како порано што ги фаќале машките со долга коса и ги шишале во полициска станица, со две-три воспитни и по некоја едукативна од типот: види се на што личиш Битлс еден!![]()
Немој со ова не ме нервирај на јутуб ми излегува не можам ништо да видамМора да се контрате во секоја тема.
Додека сте кај белото..
Имаше порано (веројатно и сега, не гледам вести) на секој први јануари, како се славело во секој град, извештаи на дописниците на МТВ. И се јавува дописникот од Дојран и вика: „Вчера во Македонија секаде беше весело но највесело беше во хотелот не-знам-кој во Дојран, каде што новата година ја дочекаа и Претседателот и Премиерот на Република Македонија“
Така си е.
Него ко ќе слушнам на ТВ најлудата ноќ ми се повраќа еј. Сум бил на многу места ама лудо никогаш и никаде не било.Јбг ако е за пиењето не мора да чекаме НГ што велеше еден член тука на форумот![]()