Новогодишни Форевр Алоунери на Кајгана

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ајде едно орце ова Медицинарско, може и едно Кајканџиско да направиме. Се вртиме во круг и наеднаш сите се маваме со главите додека не ни се разлее мозокот низ уши.. :D:pos::ROFLMAO:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
море вие не сте нормални!!!!

ај дома сте биле за Нова ок, ама да дремете на кајгана :tapp: не ми е јасно како можете времето да го губите на Нет за Нова година? :unsure:

па пуштете музика играјте околу маса, каснете нешто, фрлете петарда, обратете им внимание на блиските околу вас.....

Бог да чува! :facepalm:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
Од многу тролање веќе и сам не знам зошто ставам лајкови :)
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 02:03 ---

ај дома сте биле за Нова ок, ама да дремете на кајгана :tapp: не ми е јасно како можете времето да го губите на Нет за Нова година? :unsure:

па пуштете музика играјте околу маса, каснете нешто, фрлете петарда, обратете им внимание на блиските околу вас.....

Што не кажа порано...

N

Nessa Alcarin

Гостин

А треба да се однесуваме како што другите сакаат? Или сакаш тебе да ти се правдаме? Како сакаме така правиме! U MAD?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.487
Поени од реакции
31.034

еј да бе... како не ми текна порано...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.860
Поени од реакции
12.371

А шо е Нова Година жити се? Нити кај мене дома некој славеше нити пак јас. Само не знам шо сум прославувал изминативе години. Да не е ова по медиуми пљампање и тресење зелени немаше ни да знам дека е НГ
А од ова шо го кажа едино со каснувањето го испоштовав и го направив неколку пати :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
Па добро,дечкото не едуцираше дека треба да бидеме примерни и да се однесуваме како мнозинството луди луѓе.
Исто како порано што ги фаќале машките со долга коса и ги шишале во полициска станица, со две-три воспитни и по некоја едукативна од типот: види се на што личиш Битлс еден! :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.860
Поени од реакции
12.371
Па добро,дечкото не едуцираше дека треба да бидеме примерни и да се однесуваме како мнозинството луди луѓе.
Исто како порано што ги фаќале машките со долга коса и ги шишале во полициска станица, со две-три воспитни и по некоја едукативна од типот: види се на што личиш Битлс еден! :pos:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Така си е.
Него ко ќе слушнам на ТВ најлудата ноќ ми се повраќа еј. Сум бил на многу места ама лудо никогаш и никаде не било.Јбг ако е за пиењето не мора да чекаме НГ што велеше еден член тука на форумот :)
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 02:30 ---
Мора да се контрате во секоја тема.:D
Додека сте кај белото..
Немој со ова не ме нервирај на јутуб ми излегува не можам ништо да видам :mad:
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 02:32 ---
Туку дај ставете нешто за пред спиење :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Така си е.
Него ко ќе слушнам на ТВ најлудата ноќ ми се повраќа еј. Сум бил на многу места ама лудо никогаш и никаде не било.Јбг ако е за пиењето не мора да чекаме НГ што велеше еден член тука на форумот :)
Имаше порано (веројатно и сега, не гледам вести) на секој први јануари, како се славело во секој град, извештаи на дописниците на МТВ. И се јавува дописникот од Дојран и вика: „Вчера во Македонија секаде беше весело но највесело беше во хотелот не-знам-кој во Дојран, каде што новата година ја дочекаа и Претседателот и Премиерот на Република Македонија“

WTF??? :pos:

Од тогаш сватив дека никогаш нема да ја достигнам таа врвна еуфорија и чувство на среќа пошто немам прилика да славам ни со Претседателот ни со Премиерот, па така заклучив дека нема никаква смисла да се слави овој празник понатаму :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom