Новогодишна програма (македонски клубови)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
Некој да не знае кафанче во Скопје кај што нема да има ништо, т.е ќе си работи најнормално со исти цени ? Не ми треба музика и слично.
U Space kje ima trans zhurka, vlezot kolku shto vidov 200 denari e, e pijachkite pojma neam dali kej bidat standard ceni ili ne, ali predpostavuvam je bide standardno

I

IBIZA SOUND

Гостин
dali nekoj znae dali ke pustat za nova godina vo Bi Tu,hard rock,koloseum itn. ili mora da imas od pred toa zakazano

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А шо е со журкава на саем што даваат по 200 гратиси на чоек ? Платил некој воопшто карта ?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
А шо е со журкава на саем што даваат по 200 гратиси на чоек ? Платил некој воопшто карта ?
99% од луѓето што беа редовни посетители на журките на Urban Dance ја бојкотираат оваа "журка", па сеа за да не им пропадне вечерта, UD делат гратиси за да не биде празно во сабота.
Нешто слично ко со "концертот" на Влатче.

Или сликовите објаснето, еве ти споредба на журките на саем за дочек на 2008ма, 2009та, 2010та и 2012та (погледни го Users availability for this event : делот).
За дочек на 2011та немаше журка од сеуште неразјаснети причини, знам дека требаше да биде во МКЦ, а официјалното објаснување од Urban Dance беше дека не им пуштиле парно тие од МКЦ...

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
99% од луѓето што беа редовни посетители на журките на Urban Dance ја бојкотираат оваа "журка", па сеа за да не им пропадне вечерта, UD делат гратиси за да не биде празно во сабота.
Нешто слично ко со "концертот" на Влатче.

Или сликовите објаснето, еве ти споредба на журките на саем за дочек на 2008ма, 2009та, 2010та и 2012та (погледни го Users availability for this event : делот).
За дочек на 2011та немаше журка од сеуште неразјаснети причини, знам дека требаше да биде во МКЦ, а официјалното објаснување од Urban Dance беше дека не им пуштиле парно тие од МКЦ...
Hmmm...za da urban dance delat gratisi, treba da bide nivna zabavata neli?? Urban Dance / Digital Dance ne se organizatori, znaci da razjasnime za ova, za 2010 MKC taka fino lepo ne ispootkacija toa beshe cudo edno. Taka da....prvo get your facts straight, pa posle mrcete.

Organizatorite reshija da ni ponudat na nas da delime gratisi, deka prazno ke bide....ne bi rekol ako ja znaete cifrata na prodadeni karti do sega kako sto jas ja znam :) Znaci momcad, be cool, ako znaete nesto kako fakt togas zborete, 15 lugje sto rekle na forum nema da ideme ne ja pravat mnozinata na lugje :) Ako sakate da dojdete, dojdete, ako nejkete nemorate, nikoj ne vi stavil puska na celo pa da morate :) Imate izbor eden kup, have fun :) Pozdrav do site i se citame vo narednata ni 2012 :)

@Old_school_mk : Druze, ne vregjam so postov, samo branam fakti, nareden pat ako sakas nesto da doznaes, slobodno prashaj me i ke dobies informacija, vaka smeshno izgleda od strana :) Bez nikakva navreda :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Hmmm...za da urban dance delat gratisi, treba da bide nivna zabavata neli?? Urban Dance / Digital Dance ne se organizatori, znaci da razjasnime za ova, za 2010 MKC taka fino lepo ne ispootkacija toa beshe cudo edno. Taka da....prvo get your facts straight, pa posle mrcete.

Organizatorite reshija da ni ponudat na nas da delime gratisi, deka prazno ke bide....ne bi rekol ako ja znaete cifrata na prodadeni karti do sega kako sto jas ja znam :) Znaci momcad, be cool, ako znaete nesto kako fakt togas zborete, 15 lugje sto rekle na forum nema da ideme ne ja pravat mnozinata na lugje :) Ako sakate da dojdete, dojdete, ako nejkete nemorate, nikoj ne vi stavil puska na celo pa da morate :) Imate izbor eden kup, have fun :) Pozdrav do site i se citame vo narednata ni 2012 :)

@Old_school_mk : Druze, ne vregjam so postov, samo branam fakti, nareden pat ako sakas nesto da doznaes, slobodno prashaj me i ke dobies informacija, vaka smeshno izgleda od strana :) Bez nikakva navreda :)
Епа ајде, чим зборам на памет -- кажи ми кои се "New Era Productions", зошто ова им е прва журка, и зошто сите диџеи што настапуваат на Greatest Hits (без Khazar) сега се пак дел од оваа журка?
И зошто луѓето што ставиле Attending на сајтот на Clubbersguide се 2ца, 6 не идат, а дадов ја за споредба ланските години кога имаше преку 40 души што стаиле Attending, и преку 80 што кликнале нешто. Дали е намален трафикот на Clubbersguide? Од досегашното мое искуство, кога имало прилично многу луѓе што стаиле статус на Clubbersguide за тоа дали ќе идат на журката или не, обично журката била толку добра што не било ни битно колку пари се картите - сите купувале. Не се делеле толку гратиси ко сега.

И нормално, тебе и да те прашам не знам колку ќе биде објективно. Твоја работа е да ги браниш нив. Јас не напаѓам никој поединечно, туку како организација. Пошто после заебувањето што се деси на Paul Van Dyk (кога цените на картите драстично се намалија на последниот ден), единствена журка на Urban Dance беше Greatest (s)Hits 8. И од тогаш НИШТО. И еве сеа се избацуваат некои си "New Era Productions" и треба мене да ме убедат дека не се истата екипа од Urban Dance...

Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
не ви се мешам во муабетот, само би потенцирал дека народот не е глуп, не е слеп, а уште помалку сака некој друг да го прави глуп и слеп....

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe krivo levo mozebi ke ima narod na saem
no ne e toa toa,bi bilo mnogu podobro da imalo barem edno stransko i poznato ime :)

O

Orion.

Гостин
Парадизо - ТИЊА !!!
Во 11 часот беше фул, во 2 саат можеше фудбал да се игра. Причина - Музиката...

Kajgana Shop

На врв Bottom