Нова македонска ѕвезда - Гулабица

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Јас гледам.
Она видеоно е ретардирано. Типкана не знам кој и рекол дека може да излезе да се промовира. И со толку views она ќе биде поттикната да прави нови песни, ко оној Екрем или како и да е. Наместо овие тивко да ги снемува, вие им ја креирате популарноста. Јас смешно ништо не видов во видеото. Само тажно.

Луѓе кои навистина ги бива имаат по 1000 views; а вакви катаклизми илјадници. И после ќе кажешете нешто као не ја бивало музиката, па нема да ја бива.
Значи јас и ја стварам популарноста со тоа што кога ја глеам како бесплатен циркуз да глеам.
Па што и вреди тоа, таа нема да успее во кариерата поради тоа. Проблемот се луѓето што им одат на концерти на вакви луѓе. Оди разбери ги луѓето што одеа на концерт на Боки 13ка. Тие се криви зашто ваквите опстојуваат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи јас и ја стварам популарноста со тоа што кога ја глеам како бесплатен циркуз да глеам.
Па што и вреди тоа, таа нема да успее во кариерата поради тоа. Проблемот се луѓето што им одат на концерти на вакви луѓе. Оди разбери ги луѓето што одеа на концерт на Боки 13ка. Тие се криви зашто ваквите опстојуваат.
Ќе успее. Зашто после истите луѓе како тебе (не зборам за тебе сега конкретно) ќе и отидат на “концерт“ за да фаќаат сеир, исто ко шо знам дека имаше луѓе кои одеа на Боки за сеир. И од таа желба за сеир, се создава таа популарност.

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Ќе успее. Зашто после истите луѓе како тебе (не зборам за тебе сега конкретно) ќе и отидат на “концерт“ за да фаќаат сеир, исто ко шо знам дека имаше луѓе кои одеа на Боки за сеир. И од таа желба за сеир, се создава таа популарност.
Значи, јас никогаш не сум отишол на концерт или било што, не сум ги слушал во живо воопшто ваквите ликови. Ни Б13, оние од сортата на Гавазова (Давагазова) и сл.

А дури и да успеат, тие не се во конкуренција со, да речеме, Каролина Гочева, Владо Јаневски. Не се во иста класа.
Тие се кловнови едноставно. Маскоти.

O

onlya

Гостин
Битно има мнооооооооооооооооооооооооооооооогу обожователи :pos:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
под итно депортирање треблинка !!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
‎...Од ко Голубица ја објави „Нека грмат громови“,
времево се сјеба скроз!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Долета од никаде и не засени со својот глас. Гулабицата Вале ужива популарност за која многумина од пејачите можат само да сонуваат. Ни ги подари своите хитови, а сега е време за нешто друго. Време е за Секси Гулабица!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Долета од никаде и не засени со својот глас. Гулабицата Вале ужива популарност за која многумина од пејачите можат само да сонуваат. Ни ги подари своите хитови, а сега е време за нешто друго. Време е за Секси Гулабица!

Cannot be unseen.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

Мала је дала .:pos:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873

My eyes,the burn,they buuuuuuuuuuuuuurn :(

Kajgana Shop

На врв Bottom