Грешката што сите ја прават, таа песна не е од нирвана.NIRVANA , Definitivno, the man who sold the world
kolku ja obozavam taa pesna fantazija
NIRVANA , Definitivno, the man who sold the world
kolku ja obozavam taa pesna fantazija
David Bowie , mnogu se navredil, koga mu rekle deka e super sto pravi cover na pesna od Nirvana , iako vsusnost pesnata e negova , samo sto poveketo toa ne go znaat.Грешката што сите ја прават, таа песна не е од нирвана.
nema vrska,dali ne e nivna,apsolutno. Cobain ja izveduva fenomenalno,taka da manje bitno dali ili ne e nivnaГрешката што сите ја прават, таа песна не е од нирвана.
Дејвид Боуви исто така ја изведува феноменално, јас на друго нешто укажував.nema vrska,dali ne e nivna,apsolutno. Cobain ja izveduva fenomenalno,taka da manje bitno dali ili ne e nivna
типов 100% е велешанец и јас 100% се слагам со него:nesum:Pesnite na GNR gi sakam...ali curt cobain ke go po4ituvam zasekogas...4ovekov e legenda !
I am so uglyтипов 100% е велешанец и јас 100% се слагам со него:nesum:
smels like teen spirit коа ке ја слушнам адреналинот ми скока на 100тка
најомилена lithium - адреналин 200тка
Apsolutno tocen post...Дејвид Боуви исто така ја изведува феноменално, јас на друго нешто укажував.
На многу луѓе тоа им е"омилена"песна од нирвана, а воопшто не ја опишува нивната музика...ама нема везе