Нирвана или ГНР

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Криво ми е анкета што не ставив од почеток бе.:(

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
GNR, Velvet Revolver, Slash Snakepit, Holywood Rose........ :P

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Pisete na youtube the new GnR.....
Axl veke go nјma taj glas....ama ne sa losi...Nirvana
se podobri....a i axl me noguuu iznervira sega u 2006 mislam koga prekina koncert oti na
binata frlile paricka.....A slash PIJANICATA pisete na youtube slash mistakes....a gledajte ednas kako ja svire Paradise City...na pijano....
Ama sepak e najdobar bar do sea....Ja licno ni nirvana i gnr porano gi slusah ama sea mi zdosadija....ajde pozdrav

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Неможам да се одлучам..... и двете ми се ептен ок:wink:

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
Се знае дека НИРВАНА. Курт како личност но и музичар е далеку подобар од Ахl. Единствен плус на ГНР е Слеш.

Член од
31 март 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Се знае дека НИРВАНА. Курт како личност но и музичар е далеку подобар од Ахl. Единствен плус на ГНР е Слеш.
Според мене, у времето коа постоеле двете групи (мислам со оригиналните членови) поише ми се свигаат GNR. Axl више не е тоа што бил ама од кај знаеш каков би бил Курт денес? Мислиш би бил ист како тогаш? Јас не можам ни да замислам каков би бил.. Типот да не се убиел тоаш, би го направил тоа за месец, два, па и година нека биде! Подобар чоек? По што го позна тоа? Типот бил болен бе брат! Зашто се убил? Да си ги скрати муките демек? На сите проблеми им има решење, а ако неможеш да го најдеш, до тебе е! А што го прави подобар музичар? Имале истата слава, и едниот и другиот бенд имале милиони фанови, а дали поише ти се свига едниот или другиот бенд, тоа си е прашање на вкус!
Поздрав \m/

U

UnholY

Гостин
Единствен плус на ГНР е Слеш.
Шо се однесува до мене ни Слеш не го сметам за плус.
Зошто сите мислите дека тоа е така? Оти ве палат неговите солажи и сте импресионирани од неговиот стил на свирење шо ви изгледате толку феномално?
Слеш свирел по стара, добропозната и би рекол монотона шема на свирење. Но не и Курт.
Ти значи нешто поимот музичка револуција? Нешто за кое ГНР заедно со Аксл можат да го сонуваат. Затоа што нивната музика пред се имаше влијание во привлекувањето на фановите, а не само на еден член од бендот како шо е случајот со ГНР.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Нирвана според мене имат по добра музика.. и по квалиетна,,..

Kajgana Shop

На врв Bottom