Нирвана или ГНР

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
E pa vaka iako ova e izbledeno i 100 pati zboruvano mene sepak me interesira vaseto mislenje za ova.Znaci ne da glasate tuku da se izjasnite od aspekti na koj e pokvaliteten bend koj poveke ima pridoneseno itn.Iako mnogumina mislat deka e rabota do vkusot no sepak ednostavno smetam deka kvalitetot ne umira i se prasuvam kade e sega axl rose i dali voopsto nekoj go pameti-a od sprotivno videte koja slava ja uziva kurt ednostavno kako site slavni umetnici-geniji...duri polse smrta lugeto svatija kakov covek bese.itn pa povelete se razbira ako ima ainteresirani

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
jas sum i za dvete grupi,kurt nogu go pocituvam kako licnost oti stvarno muzikata mu e zakon,i voopsto koga davase izjavi negoviot nacin na razmisluvanje mnogu mi se dopaga,a dodeka gnr ne gi slusam epten mnogu ama stvarno se dobra grupa.eve i vo momentov ja slusam lake of fire,mnogu dobra pesna,i taka sto drugo da kazam.....

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
burn84 напиша:
se prasuvam kade e sega axl rose i dali
iako ne gi slusam, ni ednite ni drugite.....znam koj se :) ......axl sea vo 2007 ke izdava album...(ne sum siguren) mislam deka u albumot ke ima i so nekoj od raperive pesna (ne me drzete za zbor, taka pro4itaf na internet) :)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Нирванааааааа!! И GNR ги поштовам ама само до 91 година.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Trance напиша:
iako ne gi slusam, ni ednite ni drugite.....znam koj se :) ......axl sea vo 2007 ke izdava album...(ne sum siguren) mislam deka u albumot ke ima i so nekoj od raperive pesna (ne me drzete za zbor, taka pro4itaf na internet) :)
Cisto ko za informacija mislam ako ne znaes axl vise edno 7 dobri godini go izdava albumot i nikako da izleze

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
ГНР дефинитивно. Мада и Нирвана се многу добри.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
dexter напиша:
ГНР дефинитивно. Мада и Нирвана се многу добри.
lee tetovcanec e sto praete be tamu

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
ниедно..................можда......не бе ниедно

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
a бе порано ги слушаф и двата бенда, али сеа ништо......

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
nirvana...ne od so neso posebno gi slusam...ali kurt e nezamenliv...i gnr se epten dobri...a koj rece deka nikoj ne go znajt axl???obozavam go...lepota...vo minatoto...mladost ubost

Kajgana Shop

На врв Bottom