Нинтендо игри

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.532
Поени од реакции
59.184
Пробајте ја и Ghostbusters

Ве лажам бе.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.562
Поени од реакции
87.818
Не, туку ваков:

Игрите беа вакви:

Е сега дека вакви игри тешко се наоѓаа тука во Македонија, и беа прилично скапи, имав купено, т.е. стариот мој ми имаше купено конвертер за да можам да ги играм и тие игрите како на сликата што си ги поставил, кои тоа време беа подостапни и поефтини. Знам дека имав отприлика едно 20 касети тогаш.

Еве го како изгледа тоа чудо:

Ова што си го имал е Американското нинтендо... Само кај нив се произведувал овој модел. Нема шанси да најдеш вакво нинтендо и вакви дискети во земјава :)

Пробајте ја и Ghostbusters

Ве лажам бе.
Леле човек Angry Video Game Nerd, еден од најдобрите јутубери кога станува збор за игри... Легенда е човеков :)

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.495
Поени од реакции
18.170
Ова што си го имал е Американското нинтендо... Само кај нив се произведувал овој модел. Нема шанси да најдеш вакво нинтендо и вакви дискети во земјава :)

Леле човек Angry Video Game Nerd, еден од најдобрите јутубери кога станува збор за игри... Легенда е човеков :)
Мислам, но не сум стопосто сигурен, дека од местото каде што го купив конвертерот, продаваа и такви касети, ама беа изгор. Не знам колку точно за тоа време ( зборам за време пред 20 години ) ама знам дека немаше теоретска шанса да го натерам татко ми да ми купи игрица.

Инаку нинтендово го имаше добиено поклон од некој роднина од Германија, заедно со се игрите.

И да, имаше америчка и уште една, дали јапанска или европска верзија на нинтендото, не сум сигурен. Знам зашо една игрица нејќеше да ми ја пушти.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
коа ќе ми текне дека на времето за викенд одев до Вучко позади универзална да изнајмувам касети... и ќе се погодеше некоја расипана и само што си дошол дома ајде назад пак по автобусине мкни се да ја смениш :lolzz:..... У Вучко имаа едно нинтендо како кола беше направено, гуглав сега ама не можев да го најдам... слично на ова беше -

од игриве - Robocop 3, Duck Tales 2, TMNT 3, Flintstones 2, Chip & Dale 2..,.Darkwing Duck, Mighty Final Fight, Battletoads, Jurassic Park, Mechanized Attack, Panic Restaurant, Capcom Gold Challenge '92, Aladdin (кој да знае тогаш дека е СНЕС порт и дека фали последната борба со Џафар :) https://www.youtube.com/watch?v=2_zvc6y1vGY ), Tecmo NBA (ова највеќе се играше, сите НБА тимови/играчи сосе резерви, имаш Ол Стар опција Исток вс Запад, тајмаут, измени, бираш акции, слободни, детаљна статистика за све,...и оваа искочи дека била порт, у оригиналната верзија за СНЕС има и намерен фаул).

Член од
16 мај 2016
Мислења
23
Поени од реакции
0
Дали знае некој ако ставам емулатор со старите Нинтендо игри на македонски веб сајт ќе имам ли проблем ?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.261
Поени од реакции
84.355
Штотуку ја свртев Code Name S.T.E.A.M.. Ѕрцките ми ги извади дур ја свртев.
Една од најподценетите игри за DS/2DS/3DS/New3DS.
Во 3d ефектите (управувањето и друго) има голема разлика помеѓу 3DS и New3DS.

Kajgana Shop

На врв Bottom