Никогаш повеќе нема да....

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Само малку да соберам енергија и никогаш повеќе нема да се доведам во ваква позиција - никогаш.

Член од
27 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
deka nikogas nema da zaplacam za nekoj sto ne zasluzuva, sto ne me pocituva,sto nema da me saka...........

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Nema veke nikogas da placam i da me boli zeludnik i ostali organi za drug...
Epa bolese pak..
Ne kako prvoto, ama bolese...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Никогаш повеќе нема да....многу работи.

Член од
3 април 2008
Мислења
64
Поени од реакции
11
Аххх...има многу работи за кои би сакала да речам... ’Никогаш веке нема да :ne_zboram...’...И за тоа стварно ке се потрудам да биде така....Но од друга страна пак, исто така го подржувам и правилото...’Никогаш не вели Никогаш’. :smir:

Сме правеле грешки...Од некои може да научиме и да не ги повторуваме понатака, ама други пак не се искоренуваат така лесно... :nesum:

Јасно ми е дека тоа е човечка особина, и како што знам дека и јас можам да правам грешки, можат и другите...и затоа и во нејголемиот дел случаи простувам (но секако зависно од ’длабочината’ на грешката)...и имам прилично големо разбирање и за другите. :smir:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Никогаш нема веќе да се замарам за непотребни работи...мош. :nesum:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за колку работи сум се зарекла...сватив едно: Никогаш не вели никогаш
1

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Никогаш повеќе нема да си дозволам да имам преголеми очекувања и надежи.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Никогаш повеќе нема да оставам нешо недокажано за утре, бидејќи секоаш има утре а можда и некое утре да не дојде.

Street dog

Dogs need no condoms
Член од
8 октомври 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
Sekogas ke si dozvoluvajm da se zaljubuvam i da se gusam vo ljubiovta vo pateticnosta vo nea vo gubenjeto apetit vi pagnjeto trans i gubenje kilogrami sakam da se zaljubuvam do daska pa makar i da ne mi e vozvrateno ve sakam site cel svet lel ke povratm od ljubov

Kajgana Shop

На врв Bottom