Нервози!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Колку често и за што најчесто се нервирате?
Дали мислите дека со тоа што се нервирате можете да смените нешто и дали таа нервоза ви се исплати?
Дали се нервирате дури и за најмала ситница или на повеќето работи реагирате ладнокрвно?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Се нервирам за еден куп работи ама не искажувам. Знам дека џабе ми е да се нервирам кога некои работи не зависат само од мене и неможам да ги сменам. Некогаш се запрашувам дали нервозата може негативно да се одрази по едно 20-30 години на здравјето???

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Dzish напиша:
Се нервирам за еден куп работи ама не искажувам. Знам дека џабе ми е да се нервирам кога некои работи не зависат само од мене и неможам да ги сменам. Некогаш се запрашувам дали нервозата може негативно да се одрази по едно 20-30 години на здравјето???
Колку што знам јас,кога се нервираме во телото ни се создаваат радикали што му штетат на организмот и го ослабнуваат имунолошкиот ситем.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Многу лесно можам да се изнервирам па тоа би значело и дека често се нервирам:toe:. Можам да се изнервирам заради сосема обична ситница, иако знам дека нервозата ништо не помага и не може ништо да смени.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На неправди бурно реагирам...
У принцип секогаш кога се нервирам не го држам у себе туку пробувам да напраам нешто за да го сменам тоа.
Џабе ми е само да седам и да се нервирам глеам да ја искористам таа нервоза како сила уствари :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Mac)) напиша:
На неправди бурно реагирам...
У принцип секогаш кога се нервирам не го држам у себе туку пробувам да напраам нешто за да го сменам тоа.
Џабе ми е само да седам и да се нервирам глеам да ја искористам таа нервоза како сила уствари :)
Силеџија! :nenene:

Смирено, само смирено. :helou:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
auuu jas se nerviram za se,znam deka e stetno ali sto da pravam.po priroda sum golem perfekcionist,i sakam se da e kako sto treba,i stom nesto odi kon nadolu mi se kreva vednas pritisokot.znam deka nemozam da smenam nisto so toa ali pak i nemozam smirena da sedam ako nesto ne e vo red.:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Лесно се нервирам и за многу работи се нервирам и воопшто не ги прифаќам ладнокрвно работите...баш напротив... на све имулсивно и избувливо реагирам

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
во последно време многу се нервирам и то не за кој знајт какви проблеми, за глупости.... знам дека не вредит ама ај... не можам... ко ќе ме извади некој од такт нормално дека ќе се нервирам. За ситници не се нервирам, мислам дека воопшто не вредит за то.
И решив нешто.... појќе не се нервирам за ништо, ама баш за ништо... шо сакат нека е, не ме интересират веќе :na_eks:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Во последно време не се нервирам често..за разлика од пред 2-3 месеци...тоа време скоро цело време бев со нервози..најчесто по дома околу некој да не речам глупи ситници..to e to

Иначе нервозата како нервоза е лоша по здравјето многу луѓе од многу нервирање заболуваат од шеќерната болест..,доаѓа до постепено опуштање на нервите итнto e to

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Се разбира дека се нервирам за некои работи. Но, на повеќето работи реагирам ладнокрвно! Највеќе се нервирам кога Рома ќе изгуби буљашки од некој друг тим, и највеќе се нервирам кога учам, но не можам да научам бидејќи ми се собрало многу за учење.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Знам да се изнервирам за најголема глупост, ама и да останам ладнокрвна за работи за кои се очекува да ме потресат длабоко. Не знам, сепак во глобала сум мирна и приземна, и не паничам многу, туку мирно ги прифаќам работите, што не значи дека сепак од време на време не се случува да се однесувам импулсивно.:) Поретко е тоа, сепак.

Проблемот кај мене е што, дури и кога ќе се изнервирам, си го чувам тоа во себе, и апсолутно ништо не превземам за да го искоренам проблемот... Чекам сама да си пројде нервозата. tazno:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Иако се декларирам како невротична:)имам рефлекси и живци на мртов коњ.Порано се нервирав многу,ама сфатив дека `уметниците` stick to their balls,they don't jongle with them :)Се случило да се изнервирам,ама не искажувам емоции јавно,ќе стиснам заби и ќе се соочам со ситуацијата.:motor:

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Во многу ретки ситуации,но има и моменти коа ми пука филм многу јасно :D И само опуштеноооо опуштеноооо... :DD

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Se nerviram...mn se nerviram, a posebno u posledno vreme i toa za gluposti! iako nejkam, samo mi doaga...

Kajgana Shop

На врв Bottom