Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Вчера се изнервирав премногу,руки ми се тресеа мислев дека ќе го убијам тоа девојче.Среќа што беа неколку личности па ме оладија малце.И се нервирам премногу само кога некој оговара и јаде гомна.Ти оговарај се ок,али кога ќе дојдам кажи ми го тоа и у фаца.:tapp:
 
M

M del Mar

Гостин
Се нервирам кога некој ме лаже, убеден е дека ме излажал,а не може да увиди дека всушност јас не верувам, јес да некогаш знам да си преќутам а некогаш да противречам...ме нервираат егоисти до максимум...порано се нервирав за нештото кој рекол зошто рекол на кого рекол (народски јадел гомна) меѓутоа повеќе не се замарам со тоа, не вреди да си трошам енергија ради такви апсурдни нешта...а во денот мора нешто да ме изнервира...на пример некое дебилно прашање од страна на некој мој соученик...ама баш дебилно прашање...
и афкорс мајка ми знае да ме изнервира!!!
 

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Се нервирам,а највеќе ме нервираат неправди,пр.денес ни ги даваа писмените математика и јас добив слаба оцена,а другарка ми до мене имаше решено 3/7 задачи и доби 5ка ццц...Ништо не искоментирав пошто веќе сум навикната на вакви работи во гимназија и гледам да не се потресувам многу затоа што можам да замислам како е на факс така да чил аут,ама не ми е сеедно да гледам како такви личности ги привилегираат само затоа што "имаат презиме",ама сепак си се тешам,оти кај и да е ќе дојде време да се докажуваме навистина кој колку вреди...:toe:
 
Член од
28 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
se nerviram i zamaram za se i sestoooo Najveke me nerviraat glupi luge i iskvareni a takvi se mnogu...
 
Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
откажување од 5 до 12,нееднаквост,лажење и себичност кај лујџето а колку често би рекла кога ке стапат во сила овие горенаведениве неубај сили...
 

@Dule@

Бананамен )))
Член од
24 ноември 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
лицемерие лага и оговарања
 

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Се нервирам кога сум сведок на некоја неправда, лицемерје, оговарања и секако глупавост (кога некој се прави дека многу знае а уствари појма нема).
 
S

StereoLove

Гостин
Се нервирам сега во моментов зашто изгубив драга личност а него ич к*р не го боли како ми е:tapp:,се нервирам кога ме окривуваат за нешто кое не сум го сторила.Се нервирам и за оговарање,лицемерство,неверство.Ех да бев како другарка ми и да не берев за ништо гајле:tapp:
 
K

Kicky

Гостин
Ретко нешто да може да ме изнервира. Постапките на другите луѓе ама баш ич не ме нервираат. Ќе се нервирам за туѓи непромислени, нерационални постапки? Нема шанси. Едноставно оставам тоа да помине низ мене, како да не сум слушнала ништо.
 
?

..........

Гостин
Се нервирам кога сум нервозен инаку не се нервирам:nesum:
 

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Се нервирам за се и сешто дури и да нема некоја голема причина. :toe:
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Многу повеќе одколку што треба.....сум рекол дека ќе умрам од инфаркт...:toe: :pipi:
 

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.260
Поени од реакции
4.863
Не се нервирам многу, особено ако некој сака да ме нервира, едноставно го игнорирам.:toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom