Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.841
Па баш дечкото на тапани е Џоџо Меер, одамна го знам, забегува ептен.[DOUBLEPOST=1457028078][/DOUBLEPOST]Еве едни experimental/psychedelic грци од ,,нашиот'' дел на Грција. Нека не ве лажи фактот дека имаат скоро милион гледаност.Јако!!! Oбавезно не пропуштајте, дечко на бубњеви растура !!!!
Jojo Mayer's Nerve on A38 Ship
Ги знам тоа грците, ама не знаев дека грци биле Јака музика вадат.Па баш дечкото на тапани е Џоџо Меер, одамна го знам, забегува ептен.[DOUBLEPOST=1457028078][/DOUBLEPOST]Еве едни experimental/psychedelic грци од ,,нашиот'' дел на Грција. Нека не ве лажи фактот дека имаат скоро милион гледаност.
Naxatras - Naxatras (2015) (Full Album)
Нешто слично на The Machine се (ако некој и тие ги знае, а сигурно ги имам постирано тука некаде со другите акаунти ).
Бонус:
Eternal Tapestry - Beyond the 4th Door
Им ја купив цедејкава од Кичво за Прилеп, преку автобус. Убајни е, в кола ја пукам кога возам и не ја вадам.Melissa - Eden's Shore
Кичевски метал бенд
Тука има повеќе cheese од quatro formaggi пица.Врска неам колку луѓе знаат за жанров, ја го открив пред недела дена и претпоставуем дека ќе го стаам у листата на омилени фрик жанрови. Vaporwave се вика. Се појавува пред неколку години и е карактеристичен по ретро елементите од 1980 и 1990. Има таков шмек и атмосфера што дечишта од 90 тите би ги осетиле, елементи на јапонска постмодерна култура, смут џез и њу ејџ атмосфера.