Неостварена сексуална желба?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
За жал не сум многу навлезен во пост-еротскиот корејски фристајл џез. Сметам дека контемпорарните секси корејски ноџиња се ... далеку по рефлктивни на нашата пост-модерна состојба на општеството, каде што сме поплавени со дилемата помеѓу пост авангардниот џез-кор и прогресивниот дримфанк.

Лично, сметам дека пост авангардниот џез-кор е стопути боље од прогресивниот дримфанк;
Но се разбира, ова е само мое мислење. :)
Моја грешка е што ен ставив смајли на крај.от;) .
Ти многу опширно ми одговори. Можеше да кажеш дека покрај вакви Корејанки со криви ноџиња, мали цициња и најубави газиња, ич не ти е гајле каква музика сакаат. :P

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Sobira ne se sekiraj. Nego e mnogu potesko sto posle. Treba DOBAR plan i da ste brzi i organzirani. Inace e kul. Rezervirajte gi sedistata do WCto... krajot na avionot ;)
не беше негова фантазијава моја беше хахаха не дека не ја давам ....ама колку да појаснам.:pipi: а кај ке ми биде седиштето немам идеааа :). кај и да е летот е долг :D. за све има време (не дека нешо ке напраам...ама ете колку филмот да го стокмам ) :P
па летајте заедно,ти имаш желба farang има искуство :giggle:

А

Антоние

Гостин
Моја грешка е што ен ставив смајли на крај.от;) .
Ти многу опширно ми одговори. Можеше да кажеш дека покрај вакви Корејанки со криви ноџиња, мали цициња и најубави газиња, ич не ти е гајле каква музика сакаат. :P
Али мора да признаеш, начинот на кој што манипулираат со тие нивни криви ноџиња е права авангарда :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Али мора да признаеш, начинот на кој што манипулираат со тие нивни криви ноџиња е права авангарда :)
Пред неколку години имав комшики Корејки. Неодоливи беа, особено со ноџињата. :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Абе има едно местенце од каде што поминувам повеке пати во денот и то пази центар за убавина абе какви милфици влагаат упм еднуш да ме викнат и да ги потфатам сите убо убо дур непочнит крв да фрлат моево пријателче да не излезам од внатре смир!

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Ивана. Кога било како било каде било.....

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да ја разклецам Алета или Анџелина Џејн!

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Да ебам,додека давам хет шот на кантер :нинџ:

motodriver

прв и последен
Член од
12 февруари 2008
Мислења
48
Поени од реакции
39
Па јас сакам со некоја кајганџика. Да е стегната и дива па да ме повика кај неа дома на кајгана

и после јадење да вежбаме јавање

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Да бидам со три одеднаш, ваљда ке постигнам со паузи измеѓу ....

Kajgana Shop

На врв Bottom