Во езеро на крајбрежјето...во плитката вода.[DOUBLEPOST=1468071705][/DOUBLEPOST]Vo priroda negde za promena ... Livada treva sonce nie sami ..
Букаки
Да се поправам, најверојатно во право си за изговорот, но описот си остануваБаш такаСамо малку ќе те поправам: баккејк, односно кофа сперма врз лицето и по телото.
Не гледам како тоа би било можно, освен ако не си куроглав, па да ти ја пуши главата додека ти долу пенетрираш.Неостварена желба ми е да ми го пуши дур ја ебам хехехехехех
Се' е можно, иако е ретко, во случај на дифалија, односно двокурие, е тоа возможно.Не гледам како тоа би било можно, освен ако не си куроглав, па да ти ја пуши главата додека ти долу пенетрираш.![]()
Невин еНе гледам како тоа би било можно, освен ако не си куроглав, па да ти ја пуши главата додека ти долу пенетрираш.![]()
hahahahahahaНевин е
се уште му е сексот свет на непознато
Ма немој?Тројка.Односно јас и уше две путки.
Ма јок бе па ти,неможам ни да помислам да има уше еден гол маж до мене .Ма немој?
Може и тројка ти, уште еден маж и едно женско.
Биди либерален и прифаќај нови работи.![]()
Многу си тесноград, си можел да доживееш двојна пенетрација во дупе и путе...Сеа кога спомна во секс во тројка, јас и другарми требаше да ја ебиме една од Кочани наши години, се ебе за пари и земавме за пиење и јадење, отидовме кај неа дома кај што беше под кирија, но проблем е што испадна од некаде еден педер што а познава таа курвата, тоа типот тежок педер цел град го знае, кога рече сакал и да ебе и он, дим да ме нема, ни ебење ни другар се баталив, другарот а еба и + 1000 му здипли од џебот.