Bada Bing!
шшшшшш
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.671
- Поени од реакции
- 114
Коктел по повод буџетот на 2009 = најголем виц на неделата.
Не било коктел,тоа било “задушница“ за обичните Македонци кој нема да видат ни денар од тој истиот буџет кој може да се нарече и чисто административен.:kesa:Коктел по повод буџетот на 2009 = најголем виц на неделата.
Што бе,зар владава склучила договор и со еден член на овој форум,кој порано беше прилично активен?Машала не сум знаел дека заминал за САД.:helou:Пази ситуација, си гледам МКТВсат и оп вести :tv:! Му викам на еден гостин ,пази сеа маестро спикер испаѓа и ја праи онаа старата комунистичка најава ``Тито склучи еден куп договори со земјите од третиот свет``! И оп би прва поза ,спикеркава ја праи, владата дрн дрн дрн во УСА склучи мноооогу важни инвестициски договори.И ја цел запењавен чекам да слушнам кој нови договори се склучени.Кога во најавава слушам пак ИНТЕЛ! Па добро бе секој ден договорот со ИНТЕЛ е нов или ?
Pa mozebi narodot zaboravil pa da go potsetat!?Пази ситуација, си гледам МКТВсат и оп вести :tv:! Му викам на еден гостин ,пази сеа маестро спикер испаѓа и ја праи онаа старата комунистичка најава ``Тито склучи еден куп договори со земјите од третиот свет``! И оп би прва поза ,спикеркава ја праи, владата дрн дрн дрн во УСА склучи мноооогу важни инвестициски договори.И ја цел запењавен чекам да слушнам кој нови договори се склучени.Кога во најавава слушам пак ИНТЕЛ! Па добро бе секој ден договорот со ИНТЕЛ е нов или ?
Vistinata e taa,no sto se moze.Ni go perat pametot so samoreklamiranjeto,pa obicniot covek ne znae vo sto da veruva:vo samoreklamiranjeto na vladata ili na sopstveniot dzep.hm uspeh koj e samo na kniga i formalno ama narodot ili rajata tesko da go pocustvuva so segasnive ceni na osnovnite proizvodi i prosecnata plata coek ne moze corapi i gasti da si kupi ne kamo familija da gleda
mozebi NG ne se snasol tamu... jas ne znam so praese toa cela nedela u SAD
Јас знам што правел... им помогна на нивната владина тендер инстант компанија Сеавус да отвори претставништво во силиконската долина и тоа на државна сметка.Им кажуваше вицеви на Американците.