"Невидени" успеси на Македонската влада!

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Vo Prerodbata neli trebashe da odime vo NATO i EU so G'uevski a sea gleam se sprema narodot da pluka po EU i NATO kako ne ni trebaat i kako mozheme nie i bez NATO...Kako ne mu e sram na eden vakov premier da dava vakva izjava.

Член од
22 октомври 2008
Мислења
167
Поени од реакции
6
Рекордна 12% Инфлација, Намалување на семејната кошничка за 50%, Налувње на буџетскиот капацитет за 20%, Зголемување на стапката на невработеност за 7%. Странски директни инвестиции воопшто. ....А на другата страна обид за покривање на сето ова, со популистичка политика, како Преговори за Име-Кои самата влада ги иницираше, Излегување на јавни настани и давање изјави на самозаслуга, церемонијални апсења, склучување договори како со космофон за мобилни телефони во администрација...со буџетски пари, давање ваучери по 250Е со буџетски пари при стапка на инф. од 12%. Зголемување на даноците со воведување на хасап систем. Кај е тука преродбата? Не бевме договорени за реклами коа се гласаше...туку за преродба.
аха, тоа од кога е така ?

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Vo Prerodbata neli trebashe da odime vo NATO i EU so G'uevski a sea gleam se sprema narodot da pluka po EU i NATO kako ne ni trebaat i kako mozheme nie i bez NATO...Kako ne mu e sram na eden vakov premier da dava vakva izjava.
Izvini, no vie cincaro-srbite od SDS sakate tuku taka da go sitnete imeto na Makedoncite, bez da go prasate Makedonecot sto saka. E pa ne moze veke taka. Se svesti Makedonecot deka treba da glasa za Makedonci, a ne za sekakvi dosljaci koi gi fatile foteljite na Bihacka i nitu eden Makedonec ne moze da se probie tamu.
Jas sum Makedonec i Makedonija i Makedoncite mi se nesto najsveto, a ne nekakvi si megjunarodni organizacii, kako na Vas, nemakedoncite.

N

n/a

Гостин
Izvini, no vie cincaro-srbite od SDS sakate tuku taka da go sitnete imeto na Makedoncite, bez da go prasate Makedonecot sto saka. E pa ne moze veke taka. Se svesti Makedonecot deka treba da glasa za Makedonci, a ne za sekakvi dosljaci koi gi fatile foteljite na Bihacka i nitu eden Makedonec ne moze da se probie tamu.
Jas sum Makedonec i Makedonija i Makedoncite mi se nesto najsveto, a ne nekakvi si megjunarodni organizacii, kako na Vas, nemakedoncite.
Тврдам дека македонците најлошо поминаа сега кога гласаа за ДПБНЕ.
ТВРДАМ.
Секако.И политички,и безбедносно и пред се економски.
(соодветно би те замолил да ја повлечеш потцртанава реплика)
Зошто ве ословувам со ДПБНЕ?
Па не ти е срам да ме прашаш уопште зошто?
На кого му ја дадовте наградата по повод празникот на ВМРО?
:vozbud::toe:
И види...
јас разбирам дека ти си на смена пошто братот одмара...
али речи и на Трнорушка да направи рокада и да дотера некој трет.
Значи оф-топик.
Школски пример.
Фала,пријатно.
Ако имаш да кажеш нешто по темата (мада искрено се сомневам,о.к. Ако не широко ти е џадето...путуј!)
п.с. Утре за мене е сосем редовен работен ден!

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Izvini, no vie cincaro-srbite od SDS sakate tuku taka da go sitnete imeto na Makedoncite, bez da go prasate Makedonecot sto saka. E pa ne moze veke taka
Epa kako...go prashaa G'uevski vo Bukurest za Republika Makedonija Skopje G'uevski se soglasil...spored ova shto go tvrdish G'uevski e cincaro-srbin, SDS i nemakedonec taka?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ако имаш да кажеш нешто по темата
Сумирано по сите страни наназад: ТИ немаш ништо да кажеш по темата, а не другите....или со твои зборови: Се бламираш, и се гордееш со тоа.

Како курва кога го прима во уста, па нејќе да го извади, така и ти не го вадиш од устата своја...името мое.

Облечи тоа комбинезонот, и фати работи наместо да глумиш „директор“ на форум.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Зошто ве ословувам со ДПБНЕ?
Па не ти е срам да ме прашаш уопште зошто?
На кого му ја дадовте наградата по повод празникот на ВМРО?
:vozbud::toe:
A potoa se vregjaat simpatizerite na VEMERO koga gi narekuva nekoj Bugari :smir:

N

n/a

Гостин
Сумирано по сите страни наназад: ТИ немаш ништо да кажеш по темата, а не другите....или со твои зборови: Се бламираш, и се гордееш со тоа.

Како курва кога го прима во уста, па нејќе да го извади, така и ти не го вадиш од устата своја...името мое.

Облечи тоа комбинезонот, и фати работи наместо да глумиш „директор“ на форум.
Не јас и те како имам што да кажам.
Ама не сум надлежен. :wink:
Надлежен е Гвујо и компанија бугари како тебе. :helou:
Соодветно јас тебе те прашувам:
Што сега?
Како ќе се вадите?

Курва?
Курва е личност што се продава за пари.
И што шири и продава информации помеѓу своите клиенти.
Јас... јас познавам еден таков.

Немам јас проблем со тоа да облечам работнички комбинезон.
Ама курва не можам да бидам.

п.с. Што не идеш лично да му ја врачиш наградата на најзаслужниот дпбне-овец за оваа година?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
пио-пжс да го пуштам боље да “дискутира“ , ова станува жално...да се гледа како овенува еден чикиџија..во заборав и гнев.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Курва е личност што се продава за пари.
И што шири и продава информации
Најди ја разликата:

Zevsus е личност што се продава за пари.

Чикиџија :tv:

Пио пжс е цар бе Брату, ова волево ем се бламира, ем се гордее, а далеку подобро ќе му беше да си останеше на „за опрост“...ама што има друго да праи во животот? :toe:

Батали тоа. Мене ми се слуша уште за „катастрофалната“ политика на владата...:tv:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Го фати криза бе Трну.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Значи се согласуваш со истото , али не ми е јасно , зашто тоа И ? Како да е небитно , И ? Го признавме Косово . . . . И ? Ја признавме онаа територија која е една од причините за конфликтот во Македонија т.е. една од најрелевантните . . . И ? Во тага и солзи семејства на загинати македонски војници кои загубија синови , браќа , татковци , сопрузи . . . . И ? Потпишан е срамен договор за секој Македонец . . . . И ?

Световид , не е само И ?!
Братко те сватив јас тебе многу убаво. Тоа И беше всушност прашање кон тебе кој е твојот предлог? Ти шо предлагаш, то ест шо мислиш како требаше да одиграме у целата таа ситуација? Ама пази, немој да го занемариш фактот дека амерот “пријателски те советува“ дека “мораш“ да го признаеш Косово, оти нели “сите напредните“ веќе го сторија тоа! А солзите си ги избришаа од совеста со охридскиот “договор“ изродите...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Тврдам дека македонците најлошо поминаа сега кога гласаа за ДПБНЕ.
ТВРДАМ.
!

Пази кој тоа ТВРДЕЛ, да се смееме или да плачеме. а?

Ова као ..ЈА ЗЕВСО ТВРДАМ ДА ГО СМЕНИМЕ ИМЕТО, ЗА БОЉЕ ДА НИ БИДЕ.

Ја Зевсо ТВРДАМ дека ве ИЗЛАЖАВ во протестите за името, ве лажев во ОЧИ, лажев пред 30.000 души, пред пријатели и колеги, и СЕУШТЕ ќе ве лажам..

Потпис
Дрејтори Лажович
--------------------

N

n/a

Гостин
ЛОЛ...
срамота е и да се дискутира со вас.
Али ги ценам усилбите што ги положувате за да дискредитирате некој...
што јасно и гласно може да каже дека власта во Македонија ја води земјава кон колапс.
Пицајзли едни... и тоа прилично ефтини.

N

n/a

Гостин
Трнорушка,Братот,Солид,Битушанец,Ада,Пио-јебем ли га и уште десетина такви виртуелни ликови...
во обид да ја попречат вистината (дека ДПБНЕ се некадарни и неквалификувани бугари) да излезе на виџело.
Дали ќе успеат?
Гледајте само и ексклузивно на кајгана... во попладневните часови.
:pos2: :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom