Колку за ваша информација,темава носеше наслов:
Катастрофата наречена `преродба во 100 чекори`
или скратено:
КАТАСТРОФАТА во 100 чекори.
Јас како што гледам,повеќето од вас водени од партиските авлијанери и папагали дискутирате за сосем различни и не наведени во темава нешта, и се вртите у круг како и на секоја друга тема,меѓувпрочем.
Чак што више некој од вас уште и ми кажува...
добар си ти ... добар...
али оној партискиот полтрон те растури,у ситуација у која што јас уопште не сум дискутирал со него,него на десет негови обиди темата да ја префрли и да збори за тоа како е жолто лисјето,јас десет пати го наведувам на правецот на дискусијата и он пак...бега и спомнува и множи жаби у услови у кој што топикот се баби.
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Луда работа.
Не е ни чудо што овака ве возат... (мислам на политичарите)
у услови во кои што повеќето од вас не знаат и не можат да го фокусираат своето внимание ни 10 мин. на даден топик.
Темата беше и е издржана,и е фокусирана на економските пред се `резултати` на владава.После тоа и на сите останати `победи` на Гвујо & C.O.
Соодветно,јас сеуште барам некој да се произнесе и да проба да ги побие ФАКТИТЕ кои што ги изнесов.
А не и он да политикува.
Уосталом,ако вака продолжите,за неколку месеци од сега само тоа и ќе ви остане,да се карате и да се лупате у гради додека се останато отишло у.п.м. заради тоа што некој `правилно` изменаџирал криза. :wink:
Еднашка ви напишав:
Ако у Македонија дојде на власт влада која што ќе ја носи државата директно у провалија,у амбис...
грото од населението нема да пробаат да делуваат против таквата разорна (по самите себе) политика,туку ќе гледаат да станат дел од неа.Само и само затоа што секој еден од тие `лутки` имал некој братучед,вујко или пријател... на позиција.
:jaj:
:pos2:
http://uk.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE
O.K
Изборот секогаш си е ваш.
Ене ви го оној брадатиот и неизмиен планинец,со бели чорапи и едуциран на `најдобрите` вечерни курсеви... нека ве води и натаму.
Можеби... можеби подобро и не заслужувате?
Да?