На „штипинг“ во Штип

Член од
13 ноември 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ava, Koja e taa fabrika za izrabotka na cevli, dali mozes da mi dades fb ili bilo kakov kontakt. Znam deka nekoja fabrika od Stip izrabotuva prekrasni cizmicki no tuka vo Bitola se dosta skapicki preku 2500 a najinteresnoto e toa sto mozime preku Edna prodavnica da poracame kakvi sakame, no se razbira celoto toa se naplaka plus. pozz i fala

H

HITCH

Гостин
Ми треба помош. Ако имат некој од Штип да ми каже Баргала во Штип каде имаат продавница и некои други продавници за кондури и чизми? (македонско производство ми требаТ)

За да не отварам посебна тема ми треба информација за женки обувки од македонско производство и во Куманово.

Член од
12 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
1
Ајде штипјани кажете у кои конфекции има најубави машки кошули, само да не се еднобојни :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ајде штипјани кажете у кои конфекции има најубави машки кошули, само да не се еднобојни :)

Помини во Астибо Фешн Груп (во кругот на фабриката Астибо), таму имаат добар избор на кошули.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Максимално напизден од ненормалните цени во СК, цело друштво прашуваме преку мојов профил, вреди ли да се оди во Штип на Штипинг.

Не' интересира буквално се' што може да се купи. Фармерки, панталони, кошули, џемпери, кондури, чизми....сФе.

Не сум бил за таа цел во Штип ама сум слушал муабети и затоа прашувам, вреди ли?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Максимално напизден од ненормалните цени во СК, цело друштво прашуваме преку мојов профил, вреди ли да се оди во Штип на Штипинг.

Не' интересира буквално се' што може да се купи. Фармерки, панталони, кошули, џемпери, кондури, чизми....сФе.

Не сум бил за таа цел во Штип ама сум слушал муабети и затоа прашувам, вреди ли?
Само кошули има добар избор во Астибо Фешн Груп 750 ден се, а џемперите не знам колку им се. Има добри и во Албатрос. Кондури во Баргала ама скапи се над 3000 ден. Фармерките се 1500-2000 ден стандард исти модели како на Шутка. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
/
Само кошули има добар избор во Астибо Фешн Груп 750 ден се, а џемперите не знам колку им се. Има добри и во Албатрос. Кондури во Баргала ама скапи се над 3000 ден. Фармерките се 1500-2000 ден стандард исти модели како на Шутка. :D

Туу...ме разочара за неполн 1 час :D

Сепак фала ти за информацииве. После постов, чисто се сомневам дека ќе наминеме.

Фала уште еднаш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
/

Туу...ме разочара за неполн 1 час :D

Сепак фала ти за информацииве. После постов, чисто се сомневам дека ќе наминеме.

Фала уште еднаш.
Абе може ти да дојдеш да не викаш после дека јас сум те предомислил. А биле а не иле 400 ден за превоз. :D

Тоа што е квалитетно е скапо, а друго што има низ бутиците и обичните продавници за кондури е исто како Шутка, Бит пазар и Солун.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Абе може ти да дојдеш да не викаш после дека јас сум те предомислил. А биле а не иле 400 ден за превоз. :D

Тоа што е квалитетно е скапо, а друго што има низ бутиците и обичните продавници за кондури е исто како Шутка, Бит пазар и Солун.

Не бе па ти, глупости, какво окривување. Сега бев со кола, за пастрлимијадалимидајдадјада (не можам да ја изговорам) и не фати со се патарини окоу 700 денари. Петорица се клепаме, за ич пари.

Мислам дека ме предомисли :) Ќе им праам филм на другариве, дека се е за Џ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom