На која марка мобилни нaјмногу и' верувате

Која марка на мобилни најмногу ја почитувате

• Nokia

Гласови: 150 55,6%
  • SonyEricsson

Гласови: 115 42,6%
  • Samsung

Гласови: 30 11,1%
  • Alcatel

Гласови: 6 2,2%
  • Siemens

Гласови: 11 4,1%
  • Motorola

Гласови: 11 4,1%
  • Panasonic

Гласови: 4 1,5%
  • Philips

Гласови: 2 0,7%
  • Lg

Гласови: 7 2,6%
  • Останати

Гласови: 9 3,3%

• Вкупно гласачи
    270

~Ann~

~sweety~
Член од
11 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Сони Ериксон. Порано ми се свиѓаа нокиа ама во последно време се некако ме разочаруваат, а за сони ериксон немам зборови, екстра се!:wink:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
1.Nokia, 2.Panasonic, 3.Benq - Siemens, 4.Sharp 5.SonyEricsson

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
1. Nokia
2. Sony Ericsson

Само на овие 2 фирми им верувам, пошо само овие 2 фирми произведуваат само мобилни телефони и се околу мобилна технологија и комуникација.
А другите останати фирми све произведуваат, телевизори, бојлери, радиа итн. итн. :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Сум имал и Нокиа, Самсунг, Алкател, Сименс, ама моментално имам сони ериксон к750и. Не би го сменал за ништо. Нокиите се добри имаат мана што се големи и цената им е преголема. Сони-Ериксонот е каде каде помал + за упола помалку пари добиваш иста работа. А другите... не вредат да ги правиш муабет....
Секој си има право на сопствено мислење. Јас моето си го изнесов. Сега дали ке се сложи некој со мене или не... Тоа е друга работа :).
П.С. За ВоткаМикс: Нокиа прво почна како пилана на финската река Нокиа (по неа го доби и името), потоа правеа телевизори и на крај последниве 10 години се префрлија на мобилни (сакам да кажам нема врска кој што произведува освен мобилки) за да во 2006 да го поминат и Финскиот буџет со заработката.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Dzish напиша:
Сум имал и Нокиа, Самсунг, Алкател, Сименс, ама моментално имам сони ериксон к750и. Не би го сменал за ништо. Нокиите се добри имаат мана што се големи и цената им е преголема. Сони-Ериксонот е каде каде помал + за упола помалку пари добиваш иста работа. А другите... не вредат да ги правиш муабет....
Колку само не си во право за ова не си свесен, али ај. Цената им е преголема???:tapp: Како прво цената им е горе-доле иста, со тоа што за исти пари кај нокиата добиваш и симбиан и подобар квалитет. Сони-Ериксон не се поевтини, него ЦЕНАТА БРЗО ИМА ПАЃА зошто се неквалитетни и не се тоа што е Нокиата. Ај вака до утре може да правиме споредби.

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Nokia definitivno. Do sega imam smeneto tri nokia mobilki i site se pokazaa epten dobro i izdrzlivi. Sega imam 6280, zakon telefonce.

Член од
13 март 2007
Мислења
350
Поени од реакции
1
Sony Ericsson!!! Mi se sviga kako e sredeno menito!

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Nokia definitivno! Sto sve nesum mu pravel na mojot pa ni najmal znak na otkazuvanje ne mi pokazal.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Сони ериксон
Нокиа
За изглед лично мене-Самсунг

Kajgana Shop

На врв Bottom