Е мене да ви кажам што ми се случи месец дена пред да завршам со средново. Имавме блок часеви и првиов час мине и останавме неколку души во училница не ни се излегуваше и професоркава не заклучи. Јас одам седнувам на столот на катедрата, а девојчево кое порано ми се свиѓаше и тогаш бевме добри другари, она иде и седнува на катедрата и ми вика оти не ми кажа дека сум ти се свиѓала, а јас викам па знаев дека ќе ми мавнеше, а од каде беше сигурен дека ќе те одбиев што ако не беше такаи почнува со раката да ја фаќа ногата и да ја движи нагоре и ми вика сакаш да правиме вакво нешто јас и викам ќе размислиме но сега престани оти може некој да забележи а и да влезе професорката, она вика воа ме возбудува и во тој момент ако не сторев нешто ќе не можев да се контролирам и морав да и ја тргнам раката и да станам од столот. После некое време не зборувавме за тоа, но една недела потоа она почна пак да вели што ќе било ако не сум станел и јас тогаш сакаш да знаеш што ќе беше ако не станев, дојди вечер кај мене моите се на работа и ќе имаме цела вечер за да дознаеме што ќе станело. Понатаму ако почнам да кажувам мислам дека ќе навлезам во друга тема.