Најчудно и најинтересно додворување

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како што тргнало, многу си убава ќе испадне лош комплимент
Ме потсети на скечот на к-15 со постов.

-Женска, страшно ме потсеќаш на Мерлин Монро.
-Шо бе ти поарен да не си :pos:
 

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Најопасен момент во мојата кариера следниов :P
онака при запознавање девојката ми рече божем подетално да се преставам , а јас под дејство на поголемо количество алкохол и реков дека незнам од кај да почнам поради моето мало количество на крв во алкохолот, а она на тоа ми рече од почеток и јас започнав да раскажувам од Big Bang (големата експолозија) па навака... и на крај не испадна ништо бидејки немаше поима што е теорија на релативитет :pos:
 

buttercup.l

Duchess
Член од
11 септември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
45
девојко ги красиш обетките. хахахахах или ова:
М: твоите да не се терористи ?
А: Не. Зошто?
М: Па мора да се штом направиле таква бомба ко тебе..:ROFLMAO:

мене ми се има случено, седам на шанк и си нарачувам пијачка ми доаѓа еден дечко и ми вика: може не сум најубав, најпаметен и најбогат, ама сум единствено машко што зборува со тебе. само го погледнав со оној ( ќе те убијам!!!! ) поглед!
ват д фак
иди опрај се под итно!
 
I

indigo child

Гостин
Ednash bev so drugarka u park, sedevme na klupa i zastanaa trojca shto ne gi znaeme i ne prashuvaaa dali sakame da sedime so niv i shto sakame za pienje za da sedime so niv. I jas ja vodev celata debata i poshto oni imaa samo alkohol, a nas poshto ne ni se sedeshe so niv rekov: Sinalco. Toa beshe najutepaniot pijalok shto mi tekna vo momentot. I tipot otide do prodavnichkana u park shto e i mi kupi Sinalco i mi go donese samo za da sedime so nego i drugar mu. I si sedevme ^^
Mene mi beshe interesno ^^
Once in a life se deshava nekoj da ti kupi Sinalco samo za da sedish so nego :D
Plus simpatichen beshe tipot, ama ja togash zaljubena bev...///:
xDD

A shto e ova zhenive site: "Idi opraj se", "Glupav" vakov takov, pa probuvaat da bidat interesni, Bozhe, ne e ni chudo shto ne se pushtaat mazhive vekje.
Ja porano mng bev namkjor i site shto mi se pushtaa gi mrzev, ama sea mi se interesni, si igram majtap malce <3
 

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
13.525
Поени од реакции
28.923
Веруваш ли во љубов на прв поглед или треба да поминам уште еднаш? :cool:
 
Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Порано бев многу романтичен,и секогаш кога сакав да останам впечаток на некоја девојка и велев:Единствено што твоите очи не ми го кажаа е твоето име.Сега више нема романтика и идам на девојка на шанк и ја заебавам,целовреме ја смеам.Наинтересно ми беше кога,еден другар ја направи мојата финта.Зема отиде на шанк,и рече девојче може да те почастам една пијачка.Ја фати за рака,и рекол верувај во мене и ја однел во ВЦ.И рекол па нели сакаше пијачка еве ти пијачка вода.Ем освежува ем бесплатна.И еве сега се дечко и девојка.Исто така идам на журка,се запознавам со една девојка и она ми се прави неосвоилива кој знае која девојка сум јас.Татина маза била разгалена.И велам ти не можеш да си играш со мене.Ова ми вели што ти е на тебе..И велиш ти девојче не може со мене да играш!Она ќе изреагира нешто што ти е на тебе филмот.Ти ќе и речеш епа знам дека сите машки паѓаат на јас сум убава и можам сите машки овде да ги имам.Пауза.Но сепак јас гледам една страна од тебе која ниедно машко овде не ја видел и не ја запознал во тебе.Може си ладна однадвор,но внатре си слатка и неодолива како мало девојче.Ова ке ја стопи било која девојка што се прави недостаплива или недопирлива.Гарантирам.Пробано и докажано:)

ме заеба...и го кажав ова и ми рече.. "вие машките ме напраивте таква и биди сигурен дека ти никад нема да го видиш тоа мало и неодоливо девојче" :D ама оваа ипак изглеа како тешка дроља :pos:
 
S

Stef Bachatero

Гостин
Брат жените имаат цврсти граници и тешко е да ги пробиеш.Но верувај дека ако кај нејзе не запалило кај друга сигурно.Не била тешка дроља можеби денот не и бил,а можеби и сака да биде лезбејка хаха.
 
S

Stef Bachatero

Гостин
Најдобро е да си креативен на свој начин ко јас вчера.Нит се смеам само сериозно и една девојка пред мене сака да ме помине во гужвата и јас и велам:Гранична полиција нема пуштање дур не ни кажете нешто за вас.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom