Најфер играч

Статус
Затворена за нови мислења.

a7x

Член од
15 август 2008
Мислења
11
Поени од реакции
1
zEnsko suM...aLi sLedaM fudBaL... spoRed Mene misLam dEka najFeR igra4 e *SteVeN GeRRaRd*:)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ZIDAN I HENRY
A AKO MISLITE RADI TOA SO MATERAZI NE E ZIDAN TOGAS VIDETE SE SO IMA NARPAENO GLEDAJTE MU GI UTAKMICITE PA KJE VIDITE A HENRY OSVEN ONOJ DIVIOT KLIZAC OD 5 METRI ODDALECENOST KOA SE FRLI KO LAMJA NZ DR SE MU E FER I POFER NAJBOLJETO I NAJFER IGACI :)
ALI TUKA MOZAM DA GO KONKURIRAM I FABREGAS ZASO TIPOT SEKAD GINE ZA TOPKA ALI NE BARA NISO I NE PRAI LOSI STARTOVI KO NA PR GATUSO COEKOT KJE TE IZEDE xD
зидан е меѓу понервозните и погрубите фудбалери , не само заради инцидентот со матераци види само какви стартови има правено и заради какви глупости има добивано црвени картони

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Ди Канио е стварно многу фер али не го поштуем поради тоа фашистичките испади.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Најфер,хмммммм...Мислам дека е Томо Шокота. Играше за Хрватска и Бенфика, сега незнам дали игра уште.Играат Македонија- Хрватска во Скопје. И судијава свири корнер за Хрватска а немаше корнер, топката последна удри во Шокота. И откако судијата свирна корнер за Хрватска а нашиве се бунеа, Шокота сам си призна дека излезе од него и судијата ја смени одлуката во корист на Македонија( т.е гол аут) а Шокота беше награден со голем аплауз од Македонската публика.:):)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
џерард а и зидан беше

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Малдини, Ривалдо (Ривалдо кон судиите) и Синиша Михајловиќ (направи фаул и судијата досуди аут но самиот Синиша си призна)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom