Јас па бугарски не можам да поднесамаз па не мога да понасјам турскии ужасно е т'п и смешен а и холандскија е мега страннија все едно се храчати там всичките тјурски езици там арабски индијскии ужасни са некви невменјаеми
нормално,всеки си има вкус сигурно доста си се засегнала от думите ми штом тр'гна веднага да ми отвр'шташ..То верно че не останаха македонци в вашата д'ржава вече...Јас па бугарски не можам да поднесам
Да не сфатиш демек, сакам да те навредам, мое лично мислење беше оти не ми се допаѓа бугарскиот. И да, не те разбрав баш ништонормално,всеки си има вкус сигурно доста си се засегнала от думите ми штом тр'гна веднага да ми отвр'шташ..То верно че не останаха македонци в вашата д'ржава вече...
еми ако беше твое лично мисленје би трјабвало от елементарно в'зпитание,което ти јавно не притежаваш,да си запазиш мнението за себе си,а не да ми го казваш на мене..Но јавно целта ти е била точно да ме навредишДа не сфатиш демек, сакам да те навредам, мое лично мислење беше оти не ми се допаѓа бугарскиот. И да, не те разбрав баш ништо