Најубав момент во мојот живот

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Да, значи од толку случки и од толку многу убави моменти треба да одвоиме само еден. Значи не 2, не 5 само еден. Можеби е тешко но верувам дека е доволно убав за да можеме да го издвоиме и да го катеогиризираме како еден и единствен.

Значи:
Кој ви бил најубав момент во животот, досега?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Токму ваквите прашања ме доведуваат до харање по минатото и бараш, и бараш и бараш, и неможеш да се одлучиш бидејќи тешко се доловува момент кога гледано од ова време, не ти изгледа веќе за толку големо, и доаѓаш до заклучок дека уствари животот ти е патетичен и немаш доживеано среќа...

Не мислам да се лигавам со изјави од типот „кога се бацив со онаа“ и сл пошто така сликата испаѓа уште попатетична...

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
тоа беше на годишнината.Моментот кога ми го даде цвеќето.тие секунди никогаш нема да ги заборавам,така мило ме гледаше со среќа со љубов,имаше посебен сјај во очите а и таа насмевка никогаш нема да ја заборавам...
во тој момент се почувствував некако посебно,никогаш не бев се почувствувала така,во право биле жените кои викат дека кога се добива цвеќе се иам посебно чувство,се уверив во тоа:smir::smir::smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
абе има слични вакви тему, во стил најубави 5 моменти и такви ствари. Али ајт... ке заборавиме на ова мое мрчење и ке продолжиме со темава.

Најубав момент... без зафркавање, и многумина ке помрчат демек сум патетичен но најубав момент во мојот живот досега беше минатото лето некаде 6-7 август, Анастазија се врати од Франција полсе месец дена отсуствување и кога се видовме ми беше многу убаво... и неможам понатака да зборам :(

и сега во моментов ми се врти во глава уште еден убав момент, пред неколку месеци го шетавме моето куче заедно со Анастазија и сестра и, и беше премногу убаво и тоа, му купивме на кучето нов ланец, заедно јадевме, пиевме, си лежевме во парк... :(

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не можам да напишам еден најубав момент, од две можни причини:
-Сум имала премногу добри моменти во животот и не можам да се одлучам за еден
-Не сум имала нешто многу добри моменти, па немам некој посебно најдобар.

Мамата, Трнот е во право... На крај испаѓа дека животот ни е попатетичен отколку што сме мислеле... :toe:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Затоа што не се сеќавам на денот кога сум се родил.....

Секој ден од мојот живот е најубав-затоа што е исполент си радост и тага итн...:icon_mrgr

Член од
24 јули 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
ima mnogu ubavi momenti vo zivotot na koj skogas ke se sekavam i ke si preraskazuvam.vosekoj period od zivotot ima barem po eden.vo ovoj period od kako sum majka veke 5 meseci sekoe utro mi e ubavo.nasmevkata od mojata janicka mi go polni srceto so neizmerna radost.

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Имам премногу убави моменти во мојот живот меѓутоа како еден од поубавите дури и најубав до сега раѓањето на детето на сестра ми кое се случи пред 18 дена. Хехе тетка по прв пат преубаво чувство.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Searching........

Флешови полно, но нема некој така посебен момент кој би го издвоил. Има така повеќе моменти кога навистина сум бил среќен ама онака да го имам тоа чуство ''I'm king of the world'' не.

Добра е темата стварно, штета што не можам да се изјаснам...:(

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Мислам дека имам кажано и порано......15.10.2000 се роди братот на Била :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Има два датума кои се посебни и воедни и најубави моменти во мојот живот

21.12.1996-прв и последен пат ја видов мајками во животов

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Темава се уништи со несодржајни постови ... пред пет минути ми беше најубавиот момент ... не не лажам, сега ми е најубавиот момент ... не не лажам, вчера кога седевме на клупа пред влез ми беше најубавиот момент ... бла бла бла. Зарем се тоа моменти?
Многу постови се такви, но за да не ја затворам темава дека има и исклучоци, ќе бришам се`, па продолжете барем малку посериозно и посуштински да одговарате, доколку сакате де.

Иначе мој најубав момент ... неможам да одделам туку така баш еден ... од прва еве ми текнуваат два на пример ... раѓањето на моите две внуки ... па нема нешто поубаво од тоа!
Толку неповторливи чувства во еден момент ... тага што не бев блиску до сестра ми тогаш и што знаев дека ќе пропуштам многу моменти со нив, среќа дека е се во ред со неа и нив и што воопшто ги имам, солзи кои не знам за што течат, многу алкохол, многу се` ...
Се` друго може секогаш да испадне или да го замени нешто подобро ... баш се` друго ...

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
koncertot na iron maiden u belgrad , posle 10 godini cekanje za da gi vidam u zivo ... pominav 2 saati u najgolemoto ludilo sto sum go osetil do sega ... i uste se ezam koa ke pomislam deka go vidov Steve Harris na 10 metri od mene ...

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Па ваљда имам убави моменти,ама овој ми е онака најеуфоричен.
Па бев може 4 одделение може и трето,не ни памтам добро ама важното го памтам,ја со двајца другарчиња пред цела сала ја изведувавме Градинарот од К-15,јакото беше шо другарче почна да пее пред да почне музиката,а и пред тоа у бекстејч цела соблекувална или како и да се вика,по грешка ја испрскавме со противпожарен апарат.Не не фатија,дури глеавме како пијат други шамари ради нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom