Најубави Македонки и Македонци

Kade ziveeat najubavite Makedonkii i Makedonci

• Skopje

Гласови: 113 29,9%
  • Strumica

Гласови: 87 23,0%
  • Bitola

Гласови: 57 15,1%
  • Ohrid

Гласови: 13 3,4%
  • Stip

Гласови: 15 4,0%
  • Kumanovo

Гласови: 28 7,4%
  • Kavadarci

Гласови: 14 3,7%
  • Nekoe drugo gradce /mesto

Гласови: 51 13,5%

• Вкупно гласачи
    378

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Тоше напиша:
Se znae deka vo Skopje se najubavite ludje.

Се знае секако....ептен си ја погодил реченицата! ВО СКОПЈЕ СЕ НАЈУБАВИТЕ ЛУЃЕ....само штета што од сите тие најубави луѓе...повеќето не се скопјани....:kez:

Гласав за Битола.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Струмичанииииииииии!!! :je:

Член од
8 април 2006
Мислења
146
Поени од реакции
0
Скопје единствена предност што ја има е дека е главен град, така да нормално ќе има повеќе места за излегување и повисок стандард и што ли не друго. Ама кога се прави нешто, локал, кафич, и др. во Струмица, се прави како што треба (Select, Maf Maf, и новиот Excess). А за жени мислам дека не треба да се зборува зашто ниеден град нема повеќе жени одколку Струмица, а како што гледам и мажите се одржуваат. 3-4 жени на едно машко - по статистика. И кој и да слушнам од цела Македонија вика дека има струмичка жичка. Зошто? Затоа.
Плус друга работа. Скопјани (без навреда) можете колку сакате да викате дека сте по шема од сите градови, ама затоа плаќате едно кафе од 50-100 ден. (немам поима колку точно) а во Струмица истото ќе ме кошта само 20-50 ден. и да не набројувам други цени. :icon_lol:
Не дека не го сакам и Скопје, многу сакам да живеам у Скопје, заради повисокиот стандард, плати и разнообразие, нема што нема во Скопје...само заради тоа...ама ако сакам спокојство на душичката и релаксација...I vote for Strumica. :icon_lol:
No offence

Член од
15 февруари 2006
Мислења
27
Поени од реакции
0
Taka see brat , se najfino za grado , samo ushte popametni da ni bea momichkite .

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Abe sto e makedonce ubavo e :).Poubavo od makedonce nema:wink::wink:

dragan_ns

JORDAN PIPERKATA
Член од
16 јануари 2006
Мислења
41
Поени од реакции
1
Vo Titov Veles ima najubavi devojcina.Ne sum od Titov Veles, samo armija
tamu sluzev,[i zatoa si go vikam Titov. Neka ne mi zamerat Titovelezani]

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Играм на Битола. :wink:

LePAk

пензиониран воваџија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
113
Поени од реакции
80
Охриѓанки се најубави дефинитивно а за машки неможам да кажам.BTW не гласав локал патриотски од Скопје сум.

Член од
10 јуни 2006
Мислења
32
Поени од реакции
0
Хмм според мене најубави машки има во Скопје иако се повеќето по карактер за никаде...Али секако дека постојат исклучоци на кои им симнувам капа и многу ги почитувам.:wub:

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Sea isto ko sekoj da si kazuva od koj grad e!
Anketava nema vrska,ova e isto ko sto vikaat deka italijankite bile najubavi zeni u svet!!:ija:
Daj molim te,sekako deka se ubavi tie sto gi pokazuvaat na TV ama vo sushtina se obicni (moze da se kaze i malku grdi)....Sekade ima ubavi i neubavi luge,ubavinata ne zavisi od zemja/grad na poteklo tuku od toa kolku prirodata bila darezliva.:)

LePAk

пензиониран воваџија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
113
Поени од реакции
80
btw јас гласав објективно може тоа да се провери

Kajgana Shop

На врв Bottom