Pa normalno koga koncentracijata na ludje e najgolema vo Skopje. Se sto mozese da se dvizi se preseli vo Skopje.Zatoa selata i malite gradovi izumrea.ThA-BiTcH напиша:Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се![]()
Ale navistina? Tesko na onie sto se doteruvaat samo zaradi toa deka kje bidat videno na povekje mesta i od povekje lugje. Ubaviot covek e onaj koj e ubav i doma,po pizamki,bez shminka. Patem me iznasmea so ona "tuka devojkite se najsovremeni" :pos2:ThA-BiTcH напиша:Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се![]()
The same meaning...SteF напиша:во Струмица Понежниот пол, а Скопје спротивниот пол.
Taka e! Zosto da glasame kade se najubavi koga Makedonija ima najubavi devojcinja i za toa nema pregovoriNeRtHuS_ErDa напиша:Ale navistina? Tesko na onie sto se doteruvaat samo zaradi toa deka kje bidat videno na povekje mesta i od povekje lugje. Ubaviot covek e onaj koj e ubav i doma,po pizamki,bez shminka. Patem me iznasmea so ona "tuka devojkite se najsovremeni" :pos2:
I nekako glupavo mi e da generalizirame kade bile najubavi...Makedonkite po princip se ubavi momi!