Најубави Македонки и Македонци

Kade ziveeat najubavite Makedonkii i Makedonci

• Skopje

Гласови: 113 29,9%
  • Strumica

Гласови: 87 23,0%
  • Bitola

Гласови: 57 15,1%
  • Ohrid

Гласови: 13 3,4%
  • Stip

Гласови: 15 4,0%
  • Kumanovo

Гласови: 28 7,4%
  • Kavadarci

Гласови: 14 3,7%
  • Nekoe drugo gradce /mesto

Гласови: 51 13,5%

• Вкупно гласачи
    378

dav

Администратор по заслуга
Член од
24 јуни 2006
Мислења
577
Поени од реакции
1
Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
ThA-BiTcH напиша:
Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се:icon_lol:
Pa normalno koga koncentracijata na ludje e najgolema vo Skopje. Se sto mozese da se dvizi se preseli vo Skopje.Zatoa selata i malite gradovi izumrea.
Glasav za mojot grad Kumanovo

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
ThA-BiTcH напиша:
Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се:icon_lol:
Ale navistina? Tesko na onie sto se doteruvaat samo zaradi toa deka kje bidat videno na povekje mesta i od povekje lugje. Ubaviot covek e onaj koj e ubav i doma,po pizamki,bez shminka. Patem me iznasmea so ona "tuka devojkite se najsovremeni" :pos2:
I nekako glupavo mi e da generalizirame kade bile najubavi...Makedonkite po princip se ubavi momi!

SiM

The Power Of Three
Член од
26 јули 2006
Мислења
115
Поени од реакции
0
Охриѓани се најубај од сите.Немат шо. :pehar:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Во јужните краеви на Македонија од Кавадрци, Неготино, Струмица, Валандово, Гевгелија, Богданци живеат нај убавите Македонки и Македонци.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Negotino ,mm ne znam za globala ama najubavata makedonka sto oci moj videle e Negotinka :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Strumickite devojki se najubavi i toa e dokazano taka da nema mesto za diskusii!skopjankite se pobrojni,DA,tokmu zatoa imaat poveke glasovi dobieno

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100
vo Skopje definitivno , vtoro mesto Strumica , pa Stip i dalje

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Абееее.....
Дојдете во Кичево да видите што е лепота! Ама само физички не се осмелувајте да чепнете ке се изгорите и мака ке ви биде!!!

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
NeRtHuS_ErDa напиша:
Ale navistina? Tesko na onie sto se doteruvaat samo zaradi toa deka kje bidat videno na povekje mesta i od povekje lugje. Ubaviot covek e onaj koj e ubav i doma,po pizamki,bez shminka. Patem me iznasmea so ona "tuka devojkite se najsovremeni" :pos2:
I nekako glupavo mi e da generalizirame kade bile najubavi...Makedonkite po princip se ubavi momi!
Taka e! Zosto da glasame kade se najubavi koga Makedonija ima najubavi devojcinja i za toa nema pregovori :))) I jas sum od Skopje i iskreno normalno deka Skopjankite ke bidat izglasani za najubavi koga poveketo clenovi na sajtot se od Skopje iako ne sekogas glasame za sebe :)))

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Битолчанки.

Член од
11 ноември 2005
Мислења
316
Поени од реакции
6
Иако сум Скопјанец не порекнувам дека има убаво Скопјанки, али и Струмичанските се ТОП

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
glasav za Skopje ama ne ste staile Prilep poso i tamu ima mnogu ubavi mxmx

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Imas nekoe drugo gradce,pa ti posle pisi deka mislis na Prilep.

Kajgana Shop

На врв Bottom