Најубави Македонки и Македонци

Kade ziveeat najubavite Makedonkii i Makedonci

• Skopje

Гласови: 113 29,9%
  • Strumica

Гласови: 87 23,0%
  • Bitola

Гласови: 57 15,1%
  • Ohrid

Гласови: 13 3,4%
  • Stip

Гласови: 15 4,0%
  • Kumanovo

Гласови: 28 7,4%
  • Kavadarci

Гласови: 14 3,7%
  • Nekoe drugo gradce /mesto

Гласови: 51 13,5%

• Вкупно гласачи
    378

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Абееее.....
Дојдете во Кичево да видите што е лепота! Ама само физички не се осмелувајте да чепнете ке се изгорите и мака ке ви биде!!!
Зошто бе само физички? Што им фалит на Кичевчанки?:icon_bigg

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
Spored mene vo SKOPJE i vo STRUMICA:):smir:

Член од
23 август 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
Секаде може да се најдат убави луѓе...
Ама не е фер да се фали толку животот во Скопје, пошто јас мислам дека журките (над 50%) ги прават студентите и вработените од другите градови, кои ги има еден куп (p.s. немам ништо против Скопјани)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
од кал да е СТРУМИЧАНКА да е .... :pos2:
Струмица!!

Член од
23 јули 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Се знае дека Битолчани се најубавите МАКЕДОНЦИ!!!Тоа сите го велат,и тоа е докажано веќе...дефинитивно треба да направите екскурзија во Битола.Поздрав:smir:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Se znae deka vo Skopje se najubavite ludje.
Skopje definitvno ... :)
vo Skopje definitivno
сеа за сеа женските од Скопје
Уште да имаше Скопјан(к)и во Скопје. :icon_lol:
Озбилно. Ти проаѓа на улица некоја навидум бог знае каква, целата скоцкана, од глава до пети, и не можеш очи да тргнеш, и таман ќе ја загледаш, и таман да и` земеш мерка, неа и` ѕвони Чекам те код колима и следен момент одвалуе некој си дијалект од пичке си материне јазик да си искршиш. :icon_lol:

Не знам кај има најубави бе. Ич. :pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уште да имаше Скопјан(к)и во Скопје. :icon_lol:
Озбилно. Ти проаѓа на улица некоја навидум бог знае каква, целата скоцкана, од глава до пети, и не можеш очи да тргнеш, и таман ќе ја загледаш, и таман да и` земеш мерка, неа и` ѕвони Чекам те код колима и следен момент одвалуе некој си дијалект од пичке си материне јазик да си искршиш. :icon_lol:

Не знам кај има најубави бе. Ич. :pipi:
:jaj:....:back:
Не викаат за џабе грциве...република македонија-скопје...тоа од ваков карактер...акцент од пичке си матер...а во ск е литературно....на пример: ќе идеме у кина/о/а/о (кино или кина ).
Плус ако е некор роден негде не значи дека е од таму...прашувајте си вашите од кај се...скопјани веќе и нема во Ск.

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
У Битола и Струмица има највише убави жени на едно место а Струмица води убедливо.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не викаат за џабе грциве...република македонија-скопје...тоа од ваков карактер...акцент од пичке си матер...а во ск е литературно....на пример: ќе идеме у кина/о/а/о (кино или кина ).
Зашто така го интерпретира? :) Пичке си материне не се однесуваше на ниеден дијалект конкретно, ниту па беше со цел да навреди. Сакав да доловам колку луѓе во Скопје всушност не се од Скопје.

А што се однесува до скопскиот, си имам пишано и на темата, иако сум од Скопје. Најлошото нешто што му се случило на нашиот јазик, и си стојам зад тоа. :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зашто така го интерпретира? :) Пичке си материне не се однесуваше на ниеден дијалект конкретно, ниту па беше со цел да навреди. Сакав да доловам колку луѓе во Скопје всушност не се од Скопје.

А што се однесува до скопскиот, си имам пишано и на темата, иако сум од Скопје. Најлошото нешто што му се случило на нашиот јазик, и си стојам зад тоа. :)
Извини, многу остро реагирам кога сметам дека Македонци се пљукаат меѓу себе...нема врска друга тема е тоа.
Избрзав малку, ама се е ок:wink:

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Анкетава ме потсеќа на оние од фејсбук ... кој е поубава дора бакојани или радмила шеќеринска ... и ние како патриоти ќе гласаме за радмила шекеринска! хахаха
и одоздола 3ца ќе стаат ај лајк дис!
Шо ви е бе луѓе??? Демек у Неготиноима има поубави луѓе него у Кавадарци???
Абе ајде? Како тоа?! По која логика?! не ми е јасно! :toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Скопје - поради тоа што цела Македонија е стационирана таму.
Останатите (убави) се стриптизети или хронорарни ебачици по своите населени места.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.467
Поени од реакции
8.596
нај убај жени во ск а мажи во БИТОЛА:vozbud:ПА ТИ ВИДИ СЕГА:baeh:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
епа седи у битола ондак:pos2:
најубави ако се гледа општо нормално е да има таму кај што има највише народ...што поголемо место, тоа повеќе убави девојки...а иначе вака као препознатливост на некој град за убавина не би рекол дека има...сегде има убави

Kajgana Shop

На врв Bottom