Најубавите Македонки на едно место

Член од
13 јуни 2012
Мислења
10
Поени од реакции
7
girlsfrommk....И? Шо е финтава,се рекламираат нешто?Бараат спонзори? Дејтинг сајт ќе биде тоа?
Која е намената на сајтов?
Блогот има за ЕДИНСТВЕНА цел - да ги промовира Македонските девојки на едно место

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Викторија Лоба би ја растурил како слагалица !
Да да како не бе, па и не е нешто баш јака пичкетина.
А и треба да се викаш Трифун Костовски за да ја дрмаш Злоба
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 12:20 ---
Блогот има за ЕДИНСТВЕНА цел - да ги промовира Македонските девојки на едно место
Нешто како каталог, па наредете и цени под нив која колку наплаќа за услугата online pimp или нешто во стилот russian mail order brides

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.461
Поени од реакции
24.196
онака не се лоши, ама јас за поарни и не сум:)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Да да како не бе, па и не е нешто баш јака пичкетина.
А и треба да се викаш Трифун Костовски за да ја дрмаш Злоба
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 12:20 ---

Нешто како каталог, па наредете и цени под нив која колку наплаќа за услугата online pimp или нешто во стилот russian mail order brides
Ти братче или ја немаш видено во живо или пак има погрешен вкус за жени ,ама ке да е третото т.е дека се зафркаваш .
Со Викторчето 50 проценти е готова работата ,јас ја сакам уште таа да ме сака хахах .

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Лепе Македонке со ружен карактер
Ефтини девојки во скапа облека...

како е да е, на балкан врие од убај цури,

Член од
13 јуни 2012
Мислења
10
Поени од реакции
7
Море озбилно женцкиве се од Македонија?

Видов бајаги убавки женцки :X3::X3:
Девојките кои се поставени на блогот и девојките кои ќе бидат поставени на блогот се исклучиво Македонки.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.647
Поени од реакции
11.727
Macedonian Girls а да не си и ти една од нив на блогот? :unsure:
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:08 ---
Политиката на блогот е да не се објавуваат имињата на девојките, освен ако за тоа даде согласност девојката. Во случајов девојката даде согласност. Станува збор за Семине Халил, модел. Благодариме за интересот...
семине халил е македонка :cautious:

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Што е целта на промоцијата???

Да си знаеме, де.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Не знаев дека до толку мавнала кризава, па мора и ваква страна да се прави....Уште повеќе ви се чудам на паметот што се промовирате на Кајгана. Што е финтата, да им течат лиги на Кајганџии или...?
Уште само тарифи да им ставевте под секое ID, ццц....
Чисто за ваша информација, вистински убавите девојки немаат потреба од вакво "промовирање".

По кој критериум ќе ги ставате наредните, анонимни кои по секоја цена сакаат да ви се на блогот? Што селекција ќе треба да поминат? :facepalm::facepalm::facepalm:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 23:05 ---
Добра песна во позадина. Бијонс пее? Ај да проверам...:cool:

Иначе, нема ништо поглупаво на светов од снимена фотосесија. Со тоа многу се крши магијата на фотошопираните слики. Како девојкава на пример... на сликите изгледа прекрасно, а вака е ептен смотана, здрвена и не толку убава. О зошто ли прават вакви видеа...:(

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Не знаев дека до толку мавнала кризава, па мора и ваква страна да се прави....Уште повеќе ви се чудам на паметот што се промовирате на Кајгана. Што е финтата, да им течат лиги на Кајганџии или...?
Уште само тарифи да им ставевте под секое ID, ццц....
Чисто за ваша информација, вистински убавите девојки немаат потреба од вакво "промовирање".

По кој критериум ќе ги ставате наредните, анонимни кои по секоја цена сакаат да ви се на блогот? Што селекција ќе треба да поминат? :facepalm::facepalm::facepalm:
Ја ко што видов на сајтот таму моеш буквално кого сакаш да пријавиш.
И сеа ради ова што го пиша погоре кузнај колку мужи ќе ти речат дека си љубоморна или слично :)

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 23:05 ---

Гледам дека сите ги интересираат женскиве(не дека мене не)туку да го свртам малку муабетов.:)

Ќе ве замолам ако не е тајна да ми дадете име на дечкото кој ги спрема девојките т.е го има 3.50 на клипов.Многу ми е познат,па доколку е тој што мислам да ја пикнеме некако сестра ми да ја слика.Многу сакала да се слика пред апарати вака.:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom